Sevgilimle Kaç Gün Oldu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,568 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Sevgilinizle beraber geçirdiğiniz günleri Android cihazlarınızın ana ekranından takip edebilirsiniz.

Her çiftin Android işletim sistemli cihazında bulunması gereken Sevgilimle Kaç Gün Oldu uygulamasıyla, birlikte geçirdiğiniz günleri ana ekranınızdan takip edebilirsiniz.

Çiftlerin birlikte geçirdiği zamanı takip edebilecekleri oldukça hoş bir uygulama olan Sevgilimle Kaç Gün Oldu uygulamasında ilişkiye başladığınız tarihi, isimlerinizi ve fotoğraflarınızı ekledikten sonra oldukça güzel bir görüntüyle sizin yerinize gün saymaya başlayabiliyorsunuz. Tamamen kişiselleştirilebilir arayüze sahip olan uygulamada arkaplan görselini, yazı tipini, alt ve üst metni, fotoğraflarınızın görünümünü ve temayı değiştirebilme imkanı sunuluyor. Bunun yanında, duvar kağıdı olarak ayarlama ve canlı duvar kağıdı özelliğini de sizlere sunan uygulama milyonlarca çift tarafından kullanılıyor.

Sevgilinizle geçirdiğiniz günleri takip etmek için uygulamaya giriş yapmak zorunda da bırakmayan uygulamadaki widget özelliği sayesinde ana ekranınızdan geçen günlerinizi takip edebiliyorsunuz. İlişkinizin her yıl dönümünde bildirim alma, her ay için bildirim alma gibi özellikler de sunan  Sevgilimle Kaç Gün Oldu uygulamasını tüm bu özellikleriyle birlikte ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mehmetçik Şafak Sayar

    Askerliğinizin bitmesine kaç gün kaldığını kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • Hurry

    Hurry uygulaması ile Android cihazlarınızdan özel günlerinize kaç gün kaldığını kolayca takip edebilirsiniz.
  • Adımsayar

    Bir gün içerisinde kaç adım attğınızı saymak için Android destekleyen cep telefonunuza Adımsayar uygulamasını kurabilirsiniz.
  • Mübarek Gün ve Geceler

    Mübarek Gün ve Geceler ile önemli günleri öğrenebilirsiniz
  • My Love

    My Love, sevgiliniz ile ilişkinizin kaç gündür devam ettiğini gösteren eğlenceli ve kullanımı pratik bir Android uygulaması.
  • Kaç Promil

    Alkol aldıktan sonra araç kullanıp kullanamayacağınız konusunda size bir fikir veren promil hesaplama uygulaması.
  • Orkid Özel Gün Takvimi

    Orkid özel Gün Takvimi ile kızlar regl dönemlerini kolayca hesaplayabiliyor ve merak ettikleri konuları diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor.
  • Love Days Counter

    Love Days Counter, sevgiliniz ile kaç gündür birlikte olduğunuzu resimli ve kalpli olarak Android cihazlarınız üzerinde gösteren sevimli ve ücretsiz bir uygulama.