Shadow Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Shadow Knight Android oyununda karanlıkla savaşıyorsunuz.

Shadow Knight, Android telefonlarda oynanabilen ücretsiz aksiyon rpg oyunları arasında. İnsanlar, zombiler, orklar, periler, cüceler, mutantlar, elfler ve daha birçok ırkın yaşadığı bir dünya olan Harmonia’da geçen oyunda Gölge Şövalye olarak destansı yaratıklar ve şeytani güçlerle savaşıyorsunuz. Karanlık ölümsüz varlıklarını cehenneme sürüp Harmonia’ya ışığı geri getirmeniz gerekiyor. Efsanevi savaşçı olmaya hazır mısınız?

Shadow Knight, karanlık fantezi dünyasında dövüşerek ilerlediğiniz gerçek bir aksiyon rol yapma oyunu. Bitmek bilmeyen karanlık fantezi savaşlarının içinde kaybolacaksınız. Canavarlar, zombiler, kurukafalar, orklar gibi birbirinden farklı varlıklarla dolu fantezi dünyasında ilerlerken, kasabaları, ormanları, zindanları ve birçok yeri keşfedin. Güçlü canavarları yenerek dünyanın kaderini değiştirin. Yüzlerce nesne arasından en iyi silahları, teçhizatları, taşları toplayarak yenilmez şövalye yaratın.

Ölümcül aksiyon rpg oyununda bir sürü görev sizi bekliyor. Görevleri tamamlayarak ödüller kazanın. 100’den fazla başarım, kötülüğe karşı savaşınız sonunda gelecek. Size mücevher, enerji ve anahtar veren görevleri tamamlayıp harika ödüller kazanın. Oyuna girmediğiniz zamanlarda da şövalyeleriniz eğitimlerine ve güçlendirmeler için kaynak toplamaya devam edecek. Oyuna döndüğünüzde yepyeni bir sövalye ile karşılaşacaksınız.

Shadow Knight Android Aksiyon RPG Oyunu

  • Gerçekçi oyun hissi
  • Fantastik macera hikayesi
  • Dilediğiniz şekilde kuşanın
  • Görevleri bitirin, ödülleri kazanın
  • Kolay karakter güçlendirme

 

Erkan Calp

Shadow Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
268 MB DOSYA BOYUTU

Shadow Knight iOS oyununda gölge savaşlarına katılıyorsunuz.

Shadow Knight (iOS), farklı ırkların birlikte yaşayabildiği bir dünya olan Harmonia’da geçen, ölümcül aksiyon rpg türünde mobil oyun. Fantastik mobil oyunları seviyorsanız, şövalyelerle şeytani güçleri karşı karşıya getiren bu yapıma bir şans tanımalısınız. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilen oyun, yüksek kalitede grafikler sunuyor.

Harmonia, insanlar, zombiler, orklar, periler, cüceler, mutantlar, elfler ve daha saymakla bitiremeyeceğim farklı ırkların yaşadığı bir dünya. Hırs ve hasetin egemen olmasıyla birlikte düzen bozuluyor, gölge savaşları başlıyor. Karanlığın ölümsüz varlıklarını mağlup edip Harmonia’ya ışığı getirebilecek, kısaca dünyanın kaderini değiştirebilecek tek kişi sizsiniz. Kasabalar, ormanlar, zindanlar… Yaratıklar her yerde!

Kendi şövalyelerinizi yaratabileceğiniz oyunda tonla görev tamamlanmayı bekliyor. Görevler, mücevher, enerji ve anahtar kazandırıyor. Bu arada oyunda olmadığınızda da şövalyeniz/şövalyeleriniz gelişiyor. Oyuna döndüğünüzde şövalyeleriniz güç kazanmış, seviye atlamış, yeni yetenekler edinmiş oluyorlar.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Cat Knight Story

    Cat Knight Story, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon platform oyunu.
  • Dizzy Knight

    Harika deneyim sunan bir mobil macera oyunu
  • Shadow Fight 3 APK

    Shadow Fight 3 APK, internetli internetsiz oynama şansı veren rpg dövüş oyunu. En iyi dövüş oyunlarından Shadow Fight 3 ücretsizdir!
  • LEGO Ninjago Shadow of Ronin

    LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • Nonstop Knight

    Nonstop Knight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir