Shadow Saga: Reborn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Shadow Saga: Reborn, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Shadow Saga: Reborn, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Kaliteli görsellerin ve heyecan verici atmosferin yer aldığı oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Tamamı 3 boyutlu bir dünyada geçen Shadow Saga: Reborn, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz mükemmel bir rol yapma oyunudur. Efsanevi mücadelelerin gerçekleştiği oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla gerçek zamanlı mücadelelere girişebiliyorsunuz. 30'dan fazla sınıfa sahip olan oyunda kendi stratejinizi kurgulamalı ve rakiplerinizin üstesinden gelmelisiniz. Aksiyon dolu savaşların gerçekleştiği oyunda karakterinizi güçlendirmeli ve tahditlere karşı uyanık olmalısınız. Farklı askeri birimlere sahip olan oyunda gerçek zamanlı bir RPG deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Rol yapma oyunlarının klasik temasında karşımıza çıkan oyunda basit bir arayüz yer alıyor.

Büyücü, savaşçı, şaman, şövalye ve falcı gibi hem mistik hemde güçlü kahramanlara sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Kendi birliğinizi kurabildiğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Rol yapma oyunu sevenlerin denemesi gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Shadow Saga: Reborn oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Reborn

    Heroes Reborn, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir Android rol yapma oyunu.
  • Ancients Reborn MMORPG

    Kendi karakterimizi oluşturacağız.
  • Shadow's Edge

    Shadow's Edge, grafiti temasıyla hazırlanan macera oyunlarından en dikkat çekici olanıdır.
  • RAID: Shadow Legends APK

    Sıra tabanlı bir oynanışa sahip olan RAID: Shadow Legens APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur.
  • Aralon: Sword and Shadow

    Aralon: Sword and Shadow Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir
  • Enneas Saga

    Enneas Saga, anime severleri oynarken ekran başına kilitleyecek aksiyon rpg oyunu.
  • Exos Saga

    Exos Saga, etkileyici grafikleri ile birlikte oyuncuların beğenisini kazanan ücretsiz bir Android RPG oyunu.
  • Goo Saga

    Goo Saga Free, jöle şeklinde bir karakter ile zorlu bölümleri aşmanızı amaçlayan bir macera oyunudur.