Shapr

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Shapr uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan güvendiğiniz iş arkadaşlarınızı kendi ağınıza ekleyebiliyorsunuz.

Shapr uygulaması, Android akıllı telefon veya tablet kullanıcısı olan profesyonellerin göz atmak isteyebilecekleri uygulamalar arasında yer alıyor ve en kolay yoldan güvendiğiniz, referans olabileceğiniz ve iş yaptığınız insanları bir sosyal ağ içerisinde bulabilmenizi sağlıyor. Hem ücretsiz olarak sunulan hem de kolay kullanılır bir arayüzle birlikte gelen uygulamanın yeteri kadar özelliğe sahip olduğunu da söyleyebilirim.

Uygulamaya ilk olarak giriş yaptığınızda, güvendiğiniz ve bildiğiniz profesyonelleri kendi iç çemberinize dahil etmeniz isteniyor. Gerekli kişileri arkadaş çevrelerinize ekledikten sonra her gün sizinle bağlantısı olabilecek güvenilir kişiler arkadaş olarak öneriliyorlar ve böylece sıkı ve kaliteli iş ilişkileri kurmak isteyenler için oldukça verimli bir iş networkü kurmak mümkün hale geliyor.

Uygulamanın bir sosyal ağ olması nedeniyle kendisinden beklenebilecek pek çok işleve sahip olduğunu da söyleyebilirim. Kendi profilinizi düzenleme imkanının yanında eklediğiniz insanların durum paylaşımlarını görme, fotoğraflarına bakma, yorum yapma, beğenme, paylaşma gibi tüm temel sosyal ağ işlevleri uygulama içerisinde mevcut.

İsteyen kullanıcılar çevrelerinde bulunan arkadaşlarına özel mesajlar da gönderebiliyorlar ancak uygulamanın çoğu işlevinden faydalanabilmek için aktif bir internet bağlantısına sahip olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Hangi kullanıcının kim tarafından güvenilir bulunduğunu inceleme şansınız da olduğu için bir nevi referans üzerinden iş arkadaşlıkları kurma uygulaması olduğunu söylemek de mümkün.

Bir LinkedIn alternatifi olarak Shapr'ın denenebilecek uygulamalardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Shapr

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
42.7 MB DOSYA BOYUTU

Shapr uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan güvendiğiniz iş arkadaşlarınızı çevrelerinize ekleyebiliyorsunuz.

Shapr uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcısı olan iş profesyonellerinin kendi güvenilir kişi networklerini oluşturabilecekleri ücretsiz sosyal ağ uygulamaları arasında yer alıyor ve yeterince işlev barındıran kaliteli bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Eğer güvendiğiniz insanlardan oluşan ve referans sistemine sahip bir uygulama arayışındaysanız Shapr'a göz atmak isteyebileceğinizi düşünüyorum.

Uygulamayı ilk defa kullandığınızda, güvendiğiniz dostlarınızı ve iş arkadaşlarınızı sizden ağınıza eklemeniz isteniyor. Çevreleriniz olarak geçen bu kişileri eklemeniz, onlara referans olduğunuz ve onlara güvendiğiniz anlamına geliyor. Böylece gelecekte başkaları o kişileri eklemek istediklerinde sizin bir referans olduğunuzu görebiliyor ve korkmadan o kişileri kendi ağlarına ekleyebiliyorlar.

Senin kişilerin benim kişilerimdir sloganıyla yola çıkan uygulama, arayüzünün yeterince basit olması sayesinde kullanırken yabancılık çekmenize de engel olacaktır. Hem kendi profilinize sahip olmanız hem de durum paylaşımları yapabilmeniz sayesinde insanlarla etkileşime girmenin oldukça basit olduğunu söyleyebilirim. Durum paylaşımlarını beğenmek, yorumlamak, paylaşmak ve pek çok benzer sosyal ağ işlevi de uygulama içerisinde mevcut.

Her gün size yeni kullanıcılar sunan ve onlarla bağlanmak isteyip istemediğinizi soran uygulama, böylece düzenli olarak çevrelerinizi güvenilir insanlarla genişletmenizi sağlıyor. Tabii ki çalışması için aktif bir internet bağlantınızın olması gerektiğini unutmamalısınız.

Sıradan sosyal ağlardan sıkıldıysanız ve iş amaçlı bir sosyal ağ arayışındaysanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.