Share Apps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,163 TOPLAM İNDİRME
0.41 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefonunuzdaki uygulamaları arkadaşlarınız ile paylaşmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Android akıllı telefonlarımızı kullanırken sevdiğimiz uygulamaların adlarını arkadaşlarımıza iletmeye çalıştığımızda bazen yanlış hatırlamaktan bazen de karşımızdaki kişinin uygulama adını hatırlamamasından dolayı sorunlar yaşayabiliyoruz. Sürekli olarak onlarla paylaşmak istediğimiz uygulamaları da aklımızda tutamayacağımıza göre Share Apps uygulamasının telefonunuzda bulunması işinize yarayacaktır.

Uygulamayı kullanırken, telefonunuzdaki paylaşmak istediğiniz uygulamaları seçiyor ve hemen arkadaşlarınıza e-posta veya SMS ile indirme linkini gönderebiliyorsunuz. Herhangi bir APK dosyası göndermeyen uygulama bu nedenle güvenli ve direkt olarak Google Play'de yer alan uygulama tanıtım sayfasının bağlantısını gönderiyor.

Dilerseniz tek bir uygulama, dilerseniz de birden fazla uygulamayı paylaşabileceğiniz Share Apps, gelir elde etme amacıyla içerisinde reklamlar barındırıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Navbar Apps

    Navbar Apps uygulamasıyla akıllı telefonlarınızın görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.
  • Best Apps Market

    Android cihazlarınızda yeni uygulama keşfetmek için kullanabileceğiniz bit uygulamadır.
  • Share Phone

    Share Phone ile telefonunuzu ödün verirken artık endişelenmenize gerek yok. Sizin belirlediğiniz uygulamalar artık Share Phone sayesinde başkasıyla paylaşsanız bile güvende kalabilir.
  • Share App

    Share App, tanıdığınız kişiler ile istediğiniz Android uygulamalarık olayca paylaşabilmeniz için geliştirilen bir uygulama paylaşma uygulaması.
  • ZERO Share

    ZERO Share sayesinde mobil cihazlar arası veri transfer etme işlemlerimizi kolayca gerçekleştirebiliyoruz.
  • T Share

    T Share, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan Android cihazlarınızdan farklı platformlara çok hızlı dosya transferi yapabileceğiniz mükemmel bir Android dosya transferi uygulaması.
  • Share+

    Share+ uygulamasıyla dosyalarınızı herhangi bir cihaza kolaylıkla aktarabilirsiniz.
  • Microsoft Apps

    Microsoft Apps ile Android cihazınızda kullanabileceğiniz Microsoft uygulamalarına hızlıca ulaşabiliyorsunuz.