Shark Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
334 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Shark Simulator tamamen ücretsiz olarak sunulan keyifli bir simülasyon oyunudur. Büyük beyaz köpekbalığını yönettiğimiz bu oyunda sahildeki insanlara dehşet saçıyoruz.

Köpekbalığı simülasyonu olarak karşımıza çıkan Shark Simulator'da büyük beyaz köpekbalığının kontrolünü ele alıyoruz ve serinlemek için denize giren insanlara saldırıyoruz. Bu yaptığımız acımasızca ve zalimce görünse de bir simülasyonun oyunundan gerçekçilik beklenir. Söz konusu köpekbalığı olunca biraz kan da olmalı değil mi?

Simülasyon oyunları mobil cihazlarda beklenen etkiyi yaratmakta güçlük çekiyor. Yine de yapımcılar heyecan ve aksiyon dozunu biraz yüksek tutarak simülasyon oyunlarının oynanabilirlik seviyelerini yükseltmeye çalışıyorlar. Shark Simulator da bu oyunlardan biri; aksiyon oranı yüksek ama grafik kalitesi ortalama seviyelerde. Yine de bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor elbette.

Gündüz ce gece modu bulunan oyunda ne kadar fazla kaos yaratırsanız o kadar fazla puan alıyorsunuz. Denizde yüzenler, sandalla gezenler ve plajda güneşlenenler ilk hedefiniz! Oyunda yer verilen kontroller mümkün olduğunca basit tutulmaya çalışılmış. Ekran üzerindeki butonlardan hangisinin ne işe yaradığını açıkça görebiliyorsunuz.

Oyun esnasında dinamik olarak değişen kamera açıları oyundan alınan keyfi katlıyor ve olaya daha fazla hakim olmanızı sağlıyor. Kısaca Shark Simulator ortalama bir simülasyon oyunu. Her ne kadar PC için sunulanlar kadar iyi olmasa da bir mobil cihaz için ideal.

Emircan Erdoğan

Shark Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME
40.9 MB DOSYA BOYUTU

Shark Simulator ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir köpekbalığı simülasyon oyunudur.

Shark Simulator adından da anlaşılacağı üzere köpekbalığı simülasyonudur. Günümüzde pek çok şeyin simülasyonu yapılmaya başladı. Hatta taş simülasyonu, çim simülasyonu gibi tuhaf konseptler bile mevcut.

Neyse ki Shark Simulator çok da tuhaf bir çizgiden ilerlemiyor. Oyunda büyük beyaz köpekbalığının kontorlünü ele alıyor ve sahilde tatil yapan insanlara dehşet saçıyoruz. Yol açtığımız kaosun boyutu ne kadar büyük olursa o kadar fazla puan alıyoruz.

Oyunda gece ve gündüz modu sunuluyor. Buna ek olarak görev yapan ortalama kalitedeki görseller oyundan alınan keyfi artırıyor. Elbette bu görseller herhangi bir PC oyunu kadar iyi değil fakat mobil platform için geliştirilmiş bir oyun için hiç de fena görünmüyor. Kontroller mümkün olduğunca basit tasarlanmaya çalışılmış. Bu tarz bir oyun oynamamış olanlar bile hiçbir zorlukla karşılaşmadan Shark Simulator'u oynayabilir.

Eğer simülasyon oyunlarına merakınız varsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız Shark Simulator'u denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Shark Simulator 3D

    Angry Shark Simulator 3D, köpek alığı olup deniz kenarında eğlenen insanlara saldırıp eğlenebileceğiniz bir Android simülasyon oyunu.
  • Shark Attack Simulator 3D

    Shark Attack Simulator 3D ücretsiz bir köpekbalığı oyunudur
  • Shark Hunter 2017

    Shark Hunter 2017, denizlerin korkutucu hayvanları köpek balıklarını avlamanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Hungry Shark Heroes

    Zevkli bir mobil simülasyon oyunu
  • Sakura School Simulator APK

    Sakura School Simulator APK indirin ve Sakura Town’da bir öğrenci olmaya başlayın.
  • Ranch Simulator APK

    Ranch Simulator APK, çiftlik simülasyon oyunu olarak geçmektedir.
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.