Sheep Happens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda sonsuz koşu oyunları çok popüler oldu ve herkes tarafından sevilip oynanıyor. Buna sebep olan Temple Run oyunuydu fakat artık sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldıysanız Sheep Happens'a göz atmanızı tavsiye ederim.

Sheep Happens, antik Yunanistan'da geçen bir sonsuz koşu oyunu. Etkileyici grafiklere sahip olan bu oyunda benzerleri gibi amacınız koşabildiğiniz kadar uzun mesafe koşmak ve bu esnada da paraları toplamak. Bunu yaparken de aynı zamanda engellerin üstünden, sağından, solundan ya da altından geçmelisiniz.

Oyunda oynadıkça topladığınız puanlarla özel ekipmanlar alabilir veya güçlendirici şapkalar edinebilirsiniz. Bu tarza çok fazla bir yenilik getirmese de eğlenceli ve komik oyun tarzıyla oynanabilirliği yüksek.

Ayrıca Hermes'i yakaladığınızda oynayabileceğiniz mini oyunlar da mevcut. Ne kadar çok oynarsanız karakterinizi o kadar güçlendirebilir ve özelleştirebilirsiniz. Liderlik tabelalarında kaçıncı sırada olduğunuza da göz atabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Sheep Happens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Sheep Happens, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve komik bir sonsuz koşu oyunudur. Sonsuz koşu oyunlarının çok popüler olduğu son zamanlarda bu tarzda çok fazla oyun bulmak mümkün. Fakat Sheep Happens, mizahi yapısıyla sizi güldürerek diğerlerinin arasından sıyrılmayı başarıyor.

Oyunda amacınız koşabildiğiniz kadar uzağa koşmak ve bu esnada çevredeki altınları toplamak. Tabi aynı zamanda her yönden gelen engellere karşı, özellikle de havadan düşen koyunlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Topladığınız altınlarla modaya uygun şapkalar satın alabilir ya da yükseltmelere harcayabilirsiniz. Oyun Antik Yunanistan'da geçiyor ve etkileyici canlı ve renkli grafiklere sahip olmasıyla da ayrıca dikkat çekiyor.

Hermes'i yakaladığınızda oynayabileceğiniz mini oyunlara sahip oyunda liderlik tabelasında yerinize bakmanız da mümkün. Eğer sonsuz koşu oyunlarını seviyor fakat sürekli aynı şeyi oynamaktan sıkılıyorsanız, indirip göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Madow | Sheep Happens

    Madow | Sheep Happens, kuzuları dağlardan aşağıya indirmeye çalıştığınız gerçekten tuhaf ama eğlenceli bir arcade oyunudur.
  • Kung-Fu Sheep

    Kung-Fu Sheep mobiil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Monster vs Sheep

    Monster vs Sheep, bol bol aksiyon olan ve oynarken kendinizden geçeceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Sheep Patrol

    Harika vakit sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Tiny Sheep

    Tiny Sheep, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir kuzu bakma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Clouds & Sheep

    Clouds & Sheep oldukça sevimli bir koyun yetiştirme oyunudur
  • Clouds & Sheep 2

    Clouds & Sheep 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Sheep Farm

    Sheep Farm, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hem ücretsiz hem de eğlenceli bir kuzu çiftliği işletme oyunu.