Sherlock Holmes Adventure

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
418 MB DOSYA BOYUTU

Sherlock Holmes Adventure, dünyanın en ünlü dedektifiyle birlikte hastanedeki gizemi çözdüğünüz bir oyun.

Sherlock Holmes Adventure, uzun soluklu oynanış sunan gizem çözme – dedektif oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız Windows tablet ve bilgisayarımıza indirmeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Her ne kadar oyunun yapımcısı çok tanıdık olmasa da görsellik ve oynanış olarak kaliteli bir yapım ortaya çıkarmış.

Dedektif yerine geçip gizemi çözmeniz gereken zorlu bulmacalar içeren oyunlar olmazsa olmazlarınız arasında ise sizi Sherlock Holmes’un maceralarına ortak eden bu oyuna bayılacaksınız. Mekan olarak perili bir hastanenin seçildiği oyunda Sherlock Holmes’a gizemli suçların işlendiği bu hastanede gizemi ortadan kaldırması için yardımcı oluyoruz. Hastane odalarında girilmedik yer bırakmıyarak topladığımız gizli objelerle yeteneğimizi birleştirerek olayı olabildiğince hızlı sürede çözmeye çalışıyoruz.

Bulmacalarla sizi sürekli olarak düşünmeye iten dedektiflik oyununda gizem dozunu artıran özel oyun modları da bulunuyor. Dilerseniz satın alım yaparak özel modlara erişim sağlayabiliyorsunuz. Gizem çözmeye dayanan oyunları seviyorsanız bolca zamanınızı alacak bu oyuna bir şans vermelisiniz. Fiyatı biraz yüksek olsa da parasını sonuna kadar hak ettiğini söyleyebilirim.

Erkan Calp

Sherlock Holmes Adventure

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
212 MB DOSYA BOYUTU

Sherlock Holmes Adventure Windows Phone oyununda hastanedeki gizemi çözmeye çalışıyorsunuz.

Sherlock Holmes Adventure, dünyanın en ünlü dedektifi Sherlock Holmes’un hastanede geçen gizem dolu macerasını konu alan bir oyun. Windows Phone platformunda Sherlock Holmes Maceraları adıyla karşımıza çıkan yapımda ipuçlarının kokusunu alarak olayları olabildiğince hızlı şekilde çözme kabiliyetiyle etkileyen ünlü dedektife hastanedeki sır perdesini aralaması için ufak yardımda bulunuyoruz.

Windows Phone platformunda hem görsel açıdan hem de oynanış olarak en iyi dedeftiflik oyunları arasında olduğunu düşündüğüm Sherlock Holmes Adventure’da şu anda perilerin yaşadığı, gizemli suçların işlendiği bir dönemin en gözde hastanelerinden birine giriyoruz. Hastanenin karanlık odalarında karış karış arama yaparak gizemi çözmeyi amaçlıyoruz.

Gerilim seviyesini artıran ve daha çok düşünmeye sevk eden özel modlar sunan Sherlock Holmes Adventure oyunu ücretsiz olarak geliyor ancak biraz ilerledikten sonra satın alım yapmanız gerekiyor. “Gizem çözmek benim işim” diyorsanız bu oyun tam da aradığınız oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adventure of Stars

    Adventure of Stars, renkli küpleri eşleştirmeye dayanan bulmaca oyunu.
  • Adventure Craft

    Adventure Craft açık dünya tabanlı bir aksiyon RPG oyunudur
  • Caveman Adventure

    Caveman Adventure ücretsiz bir Wİndows 8 oyunudur
  • AdVenture Capitalist

    AdVenture Capitalist, para üzerine kurulu dünya düzenini, olabilecek en eğlenceli şekilde bilgisayarlarımıza taşıyor.
  • Alto's Adventure

    Alto's Adventure, dinamik aydınlatma ve hava efektleriyle dikkat çeken minimal görsellere sahip snowboard oyunu.
  • Tiny Hands Adventure

    Tiny Hands Adventure, Steam üzerinden indir diyebileceğiniz ve oynayacağınız bir tür macera oyunudur.
  • Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

    Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, ünlü çizgi filmin hikayesinden hareketle hazırlanan macera oyunudur.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.