Shift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Shift, Android telefon ve tabletlerinizde çekildiğiniz fotoğraflara eklemek için gerekli filtreleri sizin hazırlamanızı sağlayan süper bir uygulama.

Popüler fotoğraf düzenleme uygulamalarının size sunmuş olduğu hazır efektleri kullanarak fotoğraf düzenlemekten sıkıldıysanız, artık kendi efektlerinizi oluşturmanın vakti gelmiş demektir. Yeni çıkan Shift uygulaması sayesinde Android kullanıcıları fotoğraflarına ekleyebilecekleri birbirinden güzel efektleri kendileri oluşturabiliyor.

Kendi fotoğraf filtrelerinizi oluşturma imkanı sunan Shift uygulaması, tek bir tuş ile kolayca süper filtreler hazırlamanızı sağlıyor. Sınırsız sayıda kombinasyon üreterek birbirinden farklı filtreler oluşturup fotoğraflarınız üzerinde kullanabiliyorsunuz. Bildiğiniz üzere filtreler fotoğraflarınızın daha güzel ve şık görünmesini sağlıyor. Bir de kendi zevklerinize göre hazırlayacağınız filtreleri düşünürseniz, fotoğraflarınız tamamen sizin istediğiniz gibi olabilir.

Farklı renk, yazı ve efekt seçeneklerini kullanarak oluşturduğunuz filtrelerin hepsini herhangi bir limit olmadan favorilerinize ekleyerek kaydedebiliyorsunuz. Daha sonra çekeceğiniz fotoğraf üzerinde de bu filtreleri kullanabilirsiniz.

İçinizdeki yaratılıcığı dışarı çıkarma fırsatı sunan Shift uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize hemen ücretsiz olarak indirerek kendi fotoğraf filtrelerinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz filtreleri yorum bölümünden bizlerle paylaşarak ne kadar yaratıcı olduğunuzu da Tamindir ziyaretçilerine gösterme şansınız var.

Barış YANIK

Shift

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Shift uygulamasını kullanarak çektiğiniz fotoğraflarınıza ilginç filtreler ekleyebilir ve onları daha da göz alıcı bir hale dönüştürebilirsiniz.

Fotoğraf çekmekten keyif alan ve çektikleri fotoğraflara farklı efektler katarak onları farklı bir boyuta taşımak isteyen kullanıcılara hitap eden Shift, kullanıcıların bir fotoğraf düzenleme uygulamasından beklediği her özelliği bünyesinde barındırıyor.

Uygulamada çok sayıda filtre ve orijinal efekt bulunuyor. Bunlardan istediklerimizi fotoğraflarımıza uygulayabiliyor ve ortaya orijinal çalışmalar çıkartabiliyoruz. Tek bir filtreye veya efekte bağlı kalmak yerine birden fazlasını aynı fotoğrafa uygulayarak ortaya gerçekten ilgin çalışmalar çıkartmak mümkün.

Uygulamayı kullanarak fotoğrafların renk ayarları üzerinde de oynama yapabiliyoruz. Hazır filtreler ve efektler arasına sıkışmak yerine kendi ayarlarımızı uygulayarak daha özgün çalışmalar oluşturabiliyoruz. Uygulamayı planladığımız filtrelerin yoğunluk ayarlarını da kullanışlı arayüz üzerinden gerçekleştirebiliyoruz.

Açıkçası birçok fotoğraf düzenleme uygulaması kullanmış olmamıza rağmen Shift kadar çok seçenek sunanına az rastlamıştık. Eğer Instagram'ı sık sık kullanıyor ve takipçilerinizden yüksek beğeni toplayacak çalışmalar oluşturabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Shift'i mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Perfect Shift

    Perfect Shift, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir drag yarışı oyunu.
  • The Night Shift

    The Night Shift, piksel görsellere sahip zombi vurma oyunu.
  • Shift Free

    Shift Free, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • Shift It

    Shift It, renkleri bir araya getirmeyi konu alan bir bulmaca oyunu.
  • Shift Work Schedule

    Shift Work Schedule, Android cihazlarınız için geliştirilmiş çalışma takvimi uygulamasıdır.
  • Warp Shift

    Warp Shift, Android platformunda görselleriyle dikkat çeken uzay temalı bulmaca oyunu.
  • Perfect Shift Racing Game

    Perfect Shift Racing Game ile Android cihazınızda birbirinden farklı klasik ve spor araçları deneyimleyebilirsiniz.
  • Jelly Shift

    Jöleyi kaygan zeminden düşürmeyin.