Shortcuts Search And Replace

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
0.37 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki programların kısayollarını kolayca yönetmenizi sağlayan uygulama aynı zamanda ücretsiz.

Shortcuts Search and Replace programı, bilgisayarınızda çok fazla program varsa ve bu programların kısayollarını yönetmekte sorunların yaşıyorsanız kullanabileceğiniz ücretsiz araçlar arasında yer alıyor ve en kolay yoldan bu kısayolların yönetimini gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Oldukça kolay kullanılır bir arayüze ve yapıya sahip olması sayesinde tüm bilgi düzeyindeki kullanıcılar rahatça kullanabileceklerdir.

Kurulum gerektirmeden direkt olarak çalışan programı aktif hale getirdikten sonra, arama menüsünü kullanarak herhangi bir programın adını aramaya başlayabilir, ayrıca hangi dizinlerde arama yapılacağını da kolayca belirleyebilirsiniz.

İsterseniz tüm bir diski aratabileceğiniz gibi, isterseniz sadece belli klasörleri de seçebilirsiniz. Arama işlemi tamamlandığında, belirlediğiniz programın adı, tam olarak sistemde nerede olduğu ve çalıştırıldığı kalsörü, ikonlarını ve açıklamalarını görebilirsiniz. Elbette programın kısayollarına dair bir liste de karşınıza çıkacaktır ve daha sonra bu listeyi incelemek üzere çeşitli dosya formatlarında kaydedebilirsiniz.

Aynı zamanda ölü kısayolları yani artık programı olmayan ve işlevsiz hale gelmiş kısayolları da etkisiz hale getirerek sisteminizi yükten kurtarabiliyor. Performans olarak yeterli olan programın sistem kaynaklarını da oldukça verimli bir şekilde tükettiğini söylemek gerek.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Search Me

    Search Me programını kullanarak bilgisayarınızdaki dosya ve klasörler arasında dilediğiniz gibi aramalar yapabilirsiniz.
  • Effective File Search

    Effective File Search, bilgisayarınız için etkin dosya arama programıdır. Güçlü ama kullanımı kolay arama aletidir.
  • Quick Search

    Quick Search, bilgisayarınızdaki dosya ve dizinleri kolayca arayarak bulmanızı sağlayan basit ama son derece yararlı bir Windows programı.
  • Search And Replace

    Bilgisayarınızdaki belgelerin içeriklerini otomatik olarak aramak ve değiştirmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • File Splitter and Joiner

    File Splitter and Joiner ile dosyalarınızı farklı parçalara ayırabilir ve birleştirebilirsiniz
  • Large Files And Folders Finder

    Large Files and Folders Finder programıyla bilgisayarınızda çok yer kaplayan klasör ve dosyaları bulabilirsiniz.
  • Subtitle And Video Renamer

    Elinizdeki video ve altyazıların dosya adlarını toplu olarak değiştirmek için bu özel ve ücretsiz programı indirebilirsiniz.
  • Blank And Secure

    Dosyalarınızı tamamen silerek yabancı kişilerin erişimini engellemek istiyorsanız kullanabileceğiniz ufak bir yazılım.