Shots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır.

Shots, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve sosyal medya uygulamasıdır. Özellikle selfie adı verilen özçekim fotoğrafları çekmek ve paylaşmak için tasarlanmış.

Selfie adı verilen fotoğraflar bildiğiniz gibi son zamanlarda çok popüler hale geldi. Bunu fırsat bilen mobil geliştiriciler sıft bu amaçla kullanabileceğiniz uygulamalar geliştirmeye başladılar. Shots da bunlardan birisi.

Shots ile çektiğiniz özçekimleri sosyal ağlarda kolayca paylaşabilir ve yayınlayabilirsiniz. Sizi takip edenler de yorum yapabilir hatta çekimlerinize kendi fotoğraflarıyla karşılık verebilirler. Böylece hızlı bir şekilde fotoğraf yayınlayabiliyorsunuz.

Güzel tasarlanmış arayüzü ve kolay kullanımı ile de dikkat çeken Shots uygulaması öncelikle iOS cihazlar için çıkmıştı. Fakat artık bir de Android versiyonu da var ve Android kullanıcıları da indirip kullanabilirler.

Elifcan Mehekli Çakmak

Shots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
844 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca selfie fotoğraflar çekmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Son yıllarda selfie adı verilen kişinin kendi fotoğraflarını çekmesi eylemi giderek daha popüler hale geldi ve bu durum tek tek selfie'lerden grup selfie'lerine kadar ilerledi. Dolayısıyla her ne kadar standart fotoğraf çekme uygulamaları bu konuda hala en çok kullanılanlar olsalar da kullanıcılar için hazırlanmış ve sadece selfie çekimine ve paylaşımına özel uygulamalar da mevcut.

Shots da bu uygulamalardan birisi ve iPhone ile iPad cihazlarda kolayca kullanılabilir bir yapıya sahip. Hem ücretsiz olması, hem de iyi tasarlanmış bir arayüze sahip olması nedeniyle sık sık selfie çeken kullanıcıların tercih edeceğine inanıyorum.

Standart sosyal ağlar üzerinden çok sık selfie yayınlamak diğer kullanıcılar için bir dalga konusu olabiliyor ve Shots sahip olduğu çekim yetenekleri yanında fotoğraf yayınlama özelliği sayesinde bu dalga geçmelerden kurtulmanızı da sağlıyor. Böylece sadece selfie çekmek ve yayınlamak üzerine kurulu bir ağda bulunduğunuz için herkes sizin gibi fotoğraflar çekiyor ve bunların gönül rahatlığıyla yayınlayabiliyor.

Oldukça hızlı bir şekilde fotoğraf çekebilen ve bunları hemen yayınlayabilen uygulama sayesinde tüm selfie fotoğraflarınız Shots uygulamasındaki zaman tünelinizde yayınlanıyor ve takipçileriniz fotoğraflarınıza yorum atabiliyor, onları beğenebiliyorlar.

İlginç bir vizyona sahip uygulamalardan birisi olduğu için sık sık kendi fotoğraflarını çekenlerin bir göz atması gerektiğine inanıyorum.

2.2 sürüm yenilikleri:

  • Selfie'ye Selfie ile yanıt verme
  • Zaman akışında kişi arama ve keşfetme
  • 4 yeni dil için destek
  • Performans iyileştirmeleri
  • Çeşitli hata düzeltmeleri
Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hat Trick Shots

    Hat Trick Shots, Ketchapp'ın imzasını taşıyan şapka fırlatma oyunu.
  • Basketball Dudes Shots

    Basketball Dudes Shots eğlenceli bir basketbol oyunudur
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Happy Shots Golf

    Fizik kurallarının farklı işlediği bu golf oyunu bir hayli zor.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması