Shoujo Sniper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME

Shoujo Sniper, anime karakterlerin yer aldığı keskin nişancı oyunu.

Shoujo Sniper, anime karakterlerin yerine geçtiğimiz – sanırım – ilk keskin nişancı oyunu. Tokyo, Laika ve Anette’yi saran uzaylıları durdurmak için sniper silahımızı alıyor ve gösterilen hedefleri tek tek indirerek günlerimizi geçiriyoruz.

Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz anime çizgilerine sahip sniper oyununda bir hikaye üzerinden ilerlemiyoruz ve görevlerimiz oldukça basit. Bazı görevlerde mermimiz, bazı görevlerde süre sınırımız var. Bunların yanı sıra rüzgar, yağmur, kar yağması da atışlarımıza etki ediyor.

Silahları yükseltme (detaylı yükseltme seçenekleri tabii ki de beklemeyin) imkanı da sunan oyunun ilginç bir oynanışı var. Karakterimizi yan profilden görüyoruz ancak karşı tarafa hedef almamız gerekiyor. Hedefleri indirmek için ince ayar yapmamız gerekmiyor; hedefin üzerine gelip dokunmamız kafi oluyor. Lakin hava şartlarından ötürü kolaylıkla ilerleyemiyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper Camera Gun 3D

    Sniper Camera Gun 3D, Sniper silahınızı alıp dünya üzerinde gezinerek hem fotoğraf çekip hem de ateş edebileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android simülasyon oyunu.
  • Sniper Range Game

    Belirtilen hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • Hitman Sniper APK

    Hitman Sniper APK ile oyunda keskin nişancı Ajan 47 olarak suikastlar düzenliyorsunuz. En iyi keskin nişancı oyunlarından biri.
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.
  • Sniper Arena

    Sniper Arena, gerçek oyunculara karşı oynadığınız online keskin nişancı (sniper) oyunu.
  • Sniper: Traffic Hunter

    Sniper: Traffic Hunter, gerçekçi ve 3 boyutlu olarak hazırlanan bir Android sniper oyunu.