ShutItdown Timer

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME
0.23 MB DOSYA BOYUTU

ShutDown, kendi belirleyeceğiniz bir zaman sonunda bilgisayarınızın otomatik olarak kapanmasını sağlayan ücretsiz bir programdır.

ShutItdown Timer, kullanıcıların kendi belirleyecekleri zaman sonunda otomatik olarak bilgisayarlarının otomatik olarak kapanmasını sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.

Tek bir pencereden oluşan programın kullanıcı arayüzü oldukça basit ve anlaşılır şekilde tasarlanmıştır. Tek yapmanız gereken bilgisayarınızın ne kadar süre sonunda otomatik olarak kapanması gerektiğini saat, dakika ve saniye bazında belirlemeniz ve "Start" butonuna basmanızdır. Sonrasında geri sayım tamamlandığında bilgisayarınız otomatik olarak kapatılacaktır.

Aynı zamanda uygulamanın kullanıcılara sunduğu fonksiyonlar arasında anlık olarak bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma, bekleme moduna alma ve oturumu kapatma gibi seçeneklerde yer almaktadır.

Bilgisayarınızı otomatik olarak kapatabileceğiniz ücretsiz bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız ShutItdown Timer'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shutdown Timer

    Shutdown Timer ile bilgisayarınızı kapatmayı ya da yeniden başlatmayı zamanlayabilirsiniz
  • Dabel Auto Timer

    Dabel Auto Timer, istediğiniz bir saatte bilgisayarınızı otomatik olarak kapatmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Sleep Timer Pro 4.8.0

    Sleep Timer sayesinde artık yapacaklarınızı unutmadan hemen yapabilirsiniz
  • System Timer

    System Timer sisteminizi otomatik olarak kapatmak, yeniden başlatmak veya bekleme moduna almak için zamanlayabileceğiniz bir yazılımdır.
  • Ten Timer

    Ten Timer programını kullanarak kolayca bilgisayarınızda kronometreyle zaman tutabilir, geri sayım aracından faydalanabilirsiniz.
  • iShutdown Timer

    Bilgisayarınızı belirttiğiniz süre dolduğunda otomatik olarak sizin yerinize kapatan ücretsiz ve başarılı bir uygulama.
  • Timer

    Timer, Windows masaüstünüzde kullanabileceğiniz basit ve kullanışlı bir kronometre programıdır.
  • Easy Timer

    Easy Timer, kurulum gerektirmeyen, taşınabilir ve gayet kullanışlı olan bir alarmlı saat uygulamasıdır.