Siegecraft Defender Zero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

Siegecraft Defender Zero, kendi kalenizi kurarak askerlerinizi düşmanlardan korumanız gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.

Siegecraft Defender Zero, kule savunma oyunları olarak nitelendirilen strateji oyunlarından bir tanesi. Android telefon ve tabletleriniz üzerinde keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirerek dilediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz.

Kendi kalesinizi güçlendirerek şövalyelerinizi korumanız gereken oyun Siegecraft oyununun 2 yıl boyunca geliştirilmesi ile ortaya çıkan yeni, gelişmiş özelliklere ve kaliteli tasarıma sahip başarılı bir oyun.

15 farklı kale türü bulunan oyunda kaleler dışında 18 farklı da birim bulunuyor. 30 farklı bölüm içerisinde eğlencenin dibine vurmanızı sağlayan Siegecraft Defender Zero, özellikle grafik kalitesi ile ön plana çıkıyor diyebilirim.

Diğer kale savunma oyunlarından farklı olarak sıra tabanlı multiplayer oyun desteği bulunan Siegecraft Defender Zero ile diğer oyunculara karşı da kalenizin sağlamlığınızı kontrol edebiliyorsunuz.

Heyecanlı ve eğlenceli olan oyunda geçilmesi güç bir savunma hattı kurmak için kendi stratejinizi oluşturmalı ve 15 tür farklı kule ile mükemmel bir savunma oluşturmalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hex Defender

    Hex Defender, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Space War: Galaxy Defender

    Space War: Galaxy Defender, uzayda araştırma yapmak için yolculuk yapan geminize yapılan saldırıları savunmayı amaçlayan bir strateji oyunudur.
  • Kingdom Defender

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Defender Heroes

    Kale savunma oyununda yaratıklarla savaşıyorsunuz.
  • Survival: Day Zero

    Kıyamet sonrası strateji oyunu Survival: Day Zero, Google Play'de! Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir.
  • Lapse 2: Before Zero

    Gizemli atmosferiyle dikkat çeken bir strateji oyunu
  • From Zero to Hero: Communist

    Komünist bir lider olmaya çalışacağız.
  • Battery Defender

    Battery Defender sayesinde Android cihazınızı çok daha uzun süre kullanabilirsiniz