Siegefall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
330 TOPLAM İNDİRME
500.3 MB DOSYA BOYUTU

Siegefall bolca aksiyon içeren bir strateji oyunudur

Siegefall eğer fantastik hikayeleri seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir strateji oyunu.

Windows 8 işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir gerçek zamanlı strateji oyunu olan Siegefall'da fantastik bir dünyanın hükümdarlığı için savaş veren güçlerin savaşlarına tanık oluyoruz. Kendi tarafımızı seçtikten sonra oyuna başladığımız Siegefall'da kendi ordumuzu inşa ediyor, büyülü güçleri kullanarak düşman kalelerine görkemli kuşatmalar yapabiliyoruz.

Siegefall'da ordumuzu oluştururken bir yandan çeşitli kahramanları ordumuza liderlik etmeleri için ordumuza dahil edebiliyoruz. Dev cüsseleriyle savaş alanında fark yaratan kahramanlarımızı oyunda ilerledikçe geliştirebilmemiz de mümkün. Siegefall'da düşman kalelerini kuşattığımız gibi kendi kalemizi de kuşatmalara karşı korumamız gerekiyor.

Yüksek grafik kalitesine sahip bir oyun olan Siegefall'da görsel efektler oldukça hoş. Oyunda savaşın gidişatını değiştirmek için çeşitli savaş kartlarını da kullanabiliyoruz. Bu kartlarla yanan kayaları ve öfkeli ejderhaları düşman üzerine salabilmemiz mümkün.

Can Erdil Şentürk

Siegefall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Siegefall içerisinde mitolojik öğelerinde bulunduğu bir mobil strateji oyunudur

Siegefall mobil oyunlar için geliştirdiği başarılı oyunlarla tanıdığımız Gameloft tarafından yayınlanan yeni bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Siegefall'da krallık ve taht için çarpışan büyük güçlerin savaşına tanık oluyoruz. Bu mücadelede savaşın kuralları sadece kılıç ve kalkanlarla belirlenmiyor, büyülü güçlerin de devrede olduğu devasa savaşlarda özel güçlerden faydalanabiliyoruz. Bizi fantastik bir dünyaya konuk eden Siegefall'da troller, devler ve ejderhalar gibi fantastik yaratıkları da ordumuzda kullanabiliyoruz.

Siegefall'da hem kale kuşatıp kaleleri düşürmeye çalışırken hem de kendi kalemizi inşa ederek üretimimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Ordularımızı kurabilmek ve geliştirebilmek için gerekli kaynakları sağlamak amacıyla kalemizi düşman saldırılarına karşı dayanıklı hale getirmemiz ve savunma sistemlerimizi kurmamız gerekiyor. Ancak bu şekilde gerkeli kaynakları üreten binaları inşa edebiliyor ve üretimlerini devam ettirmelerini sağlayabiliyoruz.

Siegefall'da savaşın kaderini belirleyebilmek için klasik birimlerin yanısıra yanan kayalar fırlatan, ejderhaları düşman üzerine salan savaş kartlarını kullanabiliyoruz. Bunun yanında dev kahramanları ordumuzun ön saflarında düşman üzerine gönderebilmemiz de mümkün.

Siegefall göze oldukça hoş görünen grafikleriyle beğeninizi kazanabilir.

Can Erdil Şentürk

Siegefall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
458 MB DOSYA BOYUTU

Siegefall göze hoş görünen grafikleriyle öne çıkan bir strateji oyunudur

Siegefall oyuncuları fantastik bir dünyaya konuk eden ve içerisinde zengin bir içerik barındıran bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Siegefall'da mitolojik yaratıkların dünya üzerinde hüküm sürdüğü çağlara yolculuk ediyoruz ve hükümdarlık için verilen devasa savaşlarda tarafımızı seçerek savaşa dahil oluyoruz. Siegefall'da fantastik yaratıklar ve büyülü savaş mekanikleri karşımıza çıkmakta. Düşman üzerine meteorlar ve yıldırımlar yağdırmak, ejderhaların öfkesini düşman üzerine salabilmek oyunda yapabileceğimiz şeylerden bir kaçı.

Siegefall hem kale kuşatma hem de kale savunma üzerine kurulu bir oyun. Oyunda kendi kalemizi inşa ettikten sonra üretimi yürütecek binalar inşa ediyoruz ve asklerlerimizi yetiştirmeye başlıyoruz. Bir yandan da kalemizi düşman saldırılarına karşı savunmamız gerekiyor. Ordumuzu topladıktan sonra dev kahramanları ordumuzun ön saflarında savaşa sürüyoruz ve düşman kalelerini yıkmaya çalışıyoruz. Çeşitli savaş kartlarıyla özel güçlerimizi savaşlarda kullanabilmemiz mümkün.

Oldukça güzel grafiklerle donatılmış Siegefall temel olarak Age of Mythology ve Age of Empires gibi klasik RTS oyunlarının karışımı olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

Siegefall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
475 MB DOSYA BOYUTU

Siegefall güzel graifklere sahip olan fantastik bir mobil strateji oyunudur

Siegefall eğer mitolojik kahramanların hüküm sürdüğü çağlarda efsanevi bir macera yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Siegefall, mobil oyunlarda bir hayli tecrübeye sahip olan Gameloft tarafından geliştirilmiş yeni bir oyun. Firmanın oyun grafiklerindeki başarısını koruyan Siegefall'da troller, ejderhalar gibi fantastik yaratıkların yanında büyülü güçlerin var olduğu bir dünyaya konuk olmaktayız. Bu dünyanın hakimiyeti için verilen büyük savaşlara kendi tarafımızı seçtikten sonra dahil oluyoruz ve aksiyonun içerisine dalıyoruz.

Siegefall genel olarak bakıldığında strateji türünün klasikleri olan Age of Empires ve Age of Mythology oyunlarının güzel bir birleşimi olarak tanımlanabilir. Age of Mythology'nin fantastik alt yapısı Age of Empires'ın görünümü ve oyun mekanikleriyle birleşiyor. Bunun yanında savaşlarda dev kahramanları da kontrol ederek ordularımıza liderlik etmelerini sağlayabiliyoruz.

Siegefall bir yandan kendi kalemizi inşa ederek güvenliğini sağlıyoruz, diğer yandan ordularımızı oluşturup düşman kalelerini kuşatıyoruz. Savaşlarda özel kartları kullanarak düşman üzerine yanan kayalar, yıldırımlar fırlatabilmemiz ve ejderhalar salabilmemiz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aliens: Dark Descent

    Alien filmlerini sever misiniz? Peki strateji oyunlarını? Aliens: Dark Descent ile uzayda geçen bir taktiksel strateji oyununa merhaba deyin. 
  • Dota Underlords

    Dota Underlords (İndir): Valve'dan PC oyuncularına ücretsiz online strateji oyunu
  • Company of Heroes

    Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Company of Heroes.Meraklılarının beklediğine değmiş
  • Solium Infernum

    Solium Infernum ile cehennemin yeni hükümdarı kim olacak karar verin. Strateji, komplo, politika ve diploması dolu bu fantastik oyunu kaçırmayın.
  • Gears Tactics

    Gears Tactics PC İndir: Beğenilen oyun serisi Gears of War oyununun hızlı ve sıra tabanlı strateji oyunu
  • Commandos 2 - HD Remaster

    Commandos 2 - HD Remaster (PC İndir): Efsane askeri strateji oyunu tamamen yenilendi!
  • Total War: EMPIRE

    Total War: EMPIRE ile kendinizi 18. yüzyılın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.
  • Total War: NAPOLEON

    Total War: NAPOLEON ile kendinizi Napolyon Savaşları'nda bulacaksınız.