Silahlı Kamera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,360 TOPLAM İNDİRME

Silahlı Kamera eğlenceli bir kamera uygulamasıdır.

Silahlı Kamera boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirmenizi sağlayacak, Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.

Silahlı Kamera kameramızdaki görüntüyü alarak üzerine bir silah ekler ve ekrandaki görüntüye nişan alarak ateş etmenizi sağlar. Bunu yaparken farklı silahları kullanabilsiniz ve özel efektleri açıp kapatabilirsiniz. Ateş etmek için silahın üzerine dokunmanız yeterlidir. Uygulama ön kamerayı veya arka kamerayı kullanabilmenize izin veriyor.

Silahlı Kamera ile sanki gerçek hayatta bir FPS oyunu oynuyorrmuşsunuz gibi hissedebiliyorsunuz. İlginç bir oyun - uygulama karışımı olan Silahlı Kamera kullanıcılara farklı bir tecrübe yaşatıyor.

Eğer arkadaşalrınızla eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız ve küçük şakaları seviyorsanız Silahlı Kamera'yı Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ASUS 360° CAMERA

    Asus'un 360 derece kamerasının uygulaması
  • Face Changer 2

    Face Changer 2, kamera karşısına geçen kişinin yüzünü değiştirme amaçlayan bir eğlence uygulamasıdır.
  • Selfie x Selfie

    Selfie x Selfie, normal şartlarda ön kamera ile çekeceğiniz selfielerden çok daha farklı ve ilginç selfieler çekmenizi sağlayan ücretsiz bir Android eğlence uygulaması.
  • FatBooth

    FatBooth, kamera ile çekeceğiniz fotoğraflara şişman görünümü kazandıran başarılı ve popüler bir uygulama.
  • Frontline Commando APK

    Frontline Commando APK, TPS türünü seven mobil oyuncuların keyif alarak oynayacağı silahlı aksiyon oyunu. Frontline Commando 2 oynaması ücretsiz!
  • Google Sprayscape

    Google Sprayscape, 360 derece alanda fotoğraflar çekmenize izin veren vr kamera uygulaması.
  • Face Blender Free

    Face Blender, galerinizden seçtiğiniz veya kamera ile çekeceğiniz iki fotoğraftaki yüzleri karıştırarak ortaya eğlenceli sonuçlar çıkaran bir Android uygulamasıdır.
  • Brutal.io

    Brutal.io, silahlı arabaların yer aldığı online tabanlı Android oyunu.