Sim Emergency Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3,291 TOPLAM İNDİRME
147 MB DOSYA BOYUTU

Sim Emergency Driver, Unity 3D oyun motoru ile geliştirilmiş simülasyon oyunları arasında ve tüm platformlarda ücretsiz.

Sim Emergency Driver, Windows tabanlı bilgisayar ve tabletinize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz simülasyon oyunları arasında. Tüm acil durum araçlarını kullanabildiğiniz oyun oldukça ufak bir şehirde geçiyor ve farklı noktalarda kaza geçirmiş insanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Fazla kaliteli olmayan görsellerle bizleri karşılayan simülasyon oyununda İtfaiye ve Ambulans kullanma yetkiniz bulunuyor. Kaza türüne göre iki araçtan birini alıyor ve kaza yerine giderek müdahalede bulunuyorsunuz. Tabii ki kaza yerine giderken trafik aktığından dikkatli olmanız ve size verilen süre içerisinde kaza yerine gitmeniz, hasta veya yaralıyı taşımanız gerekiyor.

Ambulans ile başlayıp İtfaiye ile devam edeceğiniz oyunu düşünce olarak güzel buldum. Öyle ki kendinizi gerçekten bir insan taşıyormuş, hayat kurtarıyormuş gibi hissedebiliyorsunuz ve siren de çalabildiğinizden havaya girebiliyorsunuz. Ancak oynanışa baktığımızda ne yazık ki çok başarılı bir oyun ile karşı karşıya değiliz. Unity 3D ile geliştirilmesine rağmen görsel açıdan beklentimi karşılamayan oyuna bir de basit, gerçekçi olmayan sürüş hissiyatı ekleniyor.

Bazen Ambulans şoförü olduğunuz, bazen kendinizi ateşlerin arasına atarak kahraman olduğunuz oyunun bir benzerini oynamadım. Belki de simülasyon oyunlarını sevmediğimdem kalitesiz göründü ancak ücretsiz olması açısından yine de bir şansı hak ediyor.

Erkan Calp

Sim Emergency Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
339 TOPLAM İNDİRME

Sim Emergency Driver, hayat kurtarma üzerine kurulu bir Android simülasyon oyunu.

Sim Emergency Driver, acil durum araçlarını kullanabilen bir sürücü yerine geçtiğimiz simülasyon türünde bir Android oyunu. İtfaiye ve Ambulans şoförü olarak kurtarılmayı bekleyen insanları kaza yerinden alıp hastaneye zamanında yetişmelerini sağlamaya çalıştığımız oyunda kazanın nasıl gerçekleştiği de gösteriliyor.

Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz simülasyon oyunları arasında yer alan Sim Emergency Driver, adından da anlayacağınız üzere kaza sonrası zor durumda olan insanların yardımına koştuğumuz bir oyun. Ambulans şoförü olarak başladığımız, İtfaiye şoförü olarak devam ettiğimiz oyunda amacımız hastane önünden aldığımız aracımızla kaza noktasına gitmek ve ağır yaralanmış insanları (Yangın, araba kazası, iş kazası gibi çok sayıda durum mevcut) olay yerinden sağ salim alıp hastaneye ulaştırmak. Tabii ki söz konusu bir hayat olduğundan zaman son derece önemli.

Orta kaliteli görsellere sahip bir simülasyon oyunu olan Sim Emergency Driver oyununda gerek Ambulans ile gerekse de İtfaiye ile giderken hem kaza yerine varırken hem de kaza yerinden hastaneye dönerken süreye dikkat etmemiz gerekiyor. Diğer bir deyişle hastayı yetiştirirken onu korumamız (Yollar dar olduğundan ve trafik aktığından çarpma riskiniz çok yüksek. Bu yüzden hastayı yetiştirmeye çalışırken bir yandan da gözünüzü güvenlik çubuğundan ayırmayın derim.) kadar süre de oldukça önemli.

Hayat kurtarma üzerine kurulu kaliteli bir yapım olan Sim Emergency Driver’da şu an için iki aracı kullanabiliyoruz. Ancak ilerleyen güncellemelerle Polis, Özel Tim, Havaalanı görevlerinin ekleneceği geliştirici tarafından belirtilmiş.

Erkan Calp

Sim Emergency Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Sim Emergency Driver, tüm acil durum araçlarını kullanabildiğiniz bir simülasyon oyunu.

Sim Emergency Driver, tüm acil durum araçlarını kullanabilen bir şoför yerine geçerek şehirde kaza geçirmiş insanları kurtarmaya çalıştığımız bir simülasyon oyunu ve hem iPhone hem de iPad’de rahatlıkla oynanabiliyor ve ücretsiz.

Adından da anlayacağınız üzere hayat kurtarma üzerine kurulu bir simülasyon oyunu olan Sim Emergency Driver oyununda İtfaiye, Ambulans gibi acil durum araçlarını kullanabiliyoruz. Kazanın oluşumunu izledikten sonra acil durum aracına atlıyor ve kaza yerine gidiyoruz. Amacımız Ambulans kullanıyorsak kaza kurbanını bulunduğu yerden araca bindirmek, İtfaiye kullanıyorsak yangının sönmesini sağlamak ve dumana maruz kalmış insanı hastaneye ulaştırmak. Görevimizi yaparken gerçekteki gibi akan bir trafikte gidiyor ve siren çalarak diğer araçların yol vermesini sağlıyoruz.

Fazla kaliteli görseller sunmayan oyunda görevlerimizi başarılı bir şekilde tamamlayabilmemiz için iki şey önemli. Birincisi; Hastaneye ulaşırken aracı dikkatli kullanmamız ve trafiğe dikkat etmemiz gerekiyor. İkincisi; Hem hastaneden kaza yerine hem de kaza yerinden hastaneye giderken bize verilen süreyi aşmamamız gerekiyor.

Tabii ki bu bir simülasyon oyunu olduğundan kontroller de son derece önemli. Acil durum araçlarını yönlendirmek için sol taraftaki, gaz ve fren için sağ taraftaki, siren için yine sağ taraftaki butonları kullanıyoruz. Alternatif bir kontrol seçeneği sunulmuyor. (Zaten oynanış son derece basit olduğundan ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorum.)

Sim Emergency Driver, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz orta kalite bir simülasyon oyunu.

Erkan Calp

Sim Emergency Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Sim Emergency Driver, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir acil kurtarma oyunu.

Sim Emergency Driver, hayat kurtarma üzerine kurulu bir simülasyon oyunu ve ilginç olarak Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Ambulans, İtfaiye gibi acil durum araçlarını kullandığımız oyunda amacımız şehrin farklı noktalarında meydana gelen kazalar sonucu yaralanan insanları kurtarmak.

Fazla kaliteli olmayan görsellere sahip olmasına rağmen oynarken keyif alacağınızı düşündüğüm acil kurtarma oyununa çaylak bir Ambulans şoförü olarak başlıyor ve insanların hayatlarını kurtararak kariyerimize devam ediyoruz. Bazen bir araba kazası sonucu ağır yaralanmış birini, bazen iş kazası sonucu vücudunun çeşitli bölgeleri zarar görmüş birini kurtardığımız, bazen de yangınlara müdahale ettiğimiz oyunda amacımız hayat kurtarma olduğundan aracı hem hızlı hem de dikkatli sürmemiz gerekiyor. Aracımızın güvenlik seviyesini ve süreyi görebiliyoruz ancak navigasyon olmadığından kaza yerine ulaşmakta bazen zorluk çekebiliyorsunuz.

Ambulans ile başladığımız ve görevleri tamamladıkça farklı araçlar kullandığımız oyunda kontroller son derece basit tutulmuş. Aracı sağa sola yönlendirmek için sol taraftaki, gaz fren yapmak için sağ taraftaki butonları kullanıyoruz. Siren de gaz frenin olduğu bölümde. Kontroller kadar oynanışın da zor olmadığını, gerçekçilikten biraz uzak olduğunu söylemem gerek.

Sim Emergency Driver, düşünce olarak güzel ancak oynadığımda fazla başarılı bulduğum Windows Phone oyunları arasında. Simülasyon türünü seviyorsanız ücretsiz olması açısından deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EMERGENCY 20

    EMERGENCY 20, itfaiye ve ambulans gibi araçlarla ve özel ekiplerle acil durumlara müdahale ettiğiniz bir simülasyon oyunu
  • Truck Driver

    Truck Driver, PS4 ve Xbox One'dan sonra PC'ye çıkış yapan Türkçe kamyon simülatörü, simülasyon oyunu.
  • Train Sim World 2

    Train Sim World 2 ile hayalinizdeki gibi tren sürebileceksiniz. Train Sim World 2 indirin ve raylı sistemler dünyasına dalın.
  • Bus Driver

    Bus Driver sunduğu gerçekçilik ile öne çıkar bir otobüs sürme oyunudur
  • Train Sim World 4

    Train Sim World 4 ile en gerçekçi tren simülasyonu deneyimine hazır olun. 
  • Train Sim World 3

    En gerçekçi tren sürme simülasyonu Train Sim World 3 yayınlandı.
  • Emsisoft Emergency Kit

    Emsisoft Emergency Kit tek bir paket içerisinde kötü amaçlı yazılım tespit ve temizleme araçlarının tamamını kullanıcılara sunan başarılı bir antivirüs yazılımıdır.
  • Spy Emergency

    Bilgisayarınızdaki zararlı yazılımlara karşı sisteminizi koruyacak harika bir program.