SimCity BuildIt APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,180 TOPLAM İNDİRME
156 MB DOSYA BOYUTU

SimCity BuildIt APK'da, düzenli ve canlı bir şehir inşa ederek sıralamadaki oyuncuları geride bırakın. Diğer şehirlerle bağlantı kurun, ticaret yapın veya savaşın.

Electronic Arts ve Maxis işbirliği ile oyunculara sunulan  SimCity APK, Android platformlardaki en iyi şehir kurma oyunlarından birisidir. Kendi hayal gücünüzdeki şehri kurun ve düzeni sağlayın. Tüm kararları sizin verdiğiniz bu oyunda, sadece binalar inşa etmiyorsunuz. Oyun aynı zamanda çeşitli ticaret yolarını kurmanızı ve kaynakları insanlara doğru bir şekilde ulaştırmanızı istiyor. 

SimCity BuildIt içerisindeki şehriniz ne kar büyüdüyse, o kadar karmaşıklaşmaya gebe demektir. Bunun yaşanmamasını istiyorsanız, stratejinizi doğru belirlemeli ve trafik yoğunluğunu en aza indirmelisiniz. Büyüdükçe sorunlar da peşinizden gelecek demektir. Trafik ve kalabalık sorunlarının haricinde, çevredeki çöpleri ve gerçek yaşama dair sorunları tespit ederek temizlemelisiniz. 

SimCity BuildIt APK İndir

SimCity BuildIt APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz güzel ve kapsamlı bir oyundur. Boş zamanlarınızı iyi değerlendirmek ve kendi şehrinizi kurmak istiyorsanız,  SimCity BuildIt APK indirin ve canlı bir metropol tasarlayın.

Ayrıca, oyun içerisinde başka şehirlerle de yarış halindesiniz. Bu nedenle diğer şehirlerle bağlantılar kurmalı, kulüplere katılmalı ve ticaret yapmalısınız. Tabii ki her komşu şehrinizle barışçıl olmayacaksınız. Uyuşmadığınız ve sevmediğiniz şehirlere karşı savaş ilan edin ve çılgın felaketler başlatın. 

SimCity BuildIt Özellikleri

  • Kendi hayal gücünüzdeki şehri inşa edin.
  • Gitgide büyüyerek diğer oyuncuları geride bırakın. 
  • Şehrinizin çeşitli sorunları en hızlı şekilde çözün.
  • Diğer oyuncularla sohbet edin, ticaret yapın veya savaşın.
  • Oyundaki kulüplere katılın ve kulüp üyelerinden destek alın.
Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TheoTown APK

    Android şehir kurma oyunlarından TheoTown, SimCity'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Şehir simülatörü oyunu TheoTown APK internetsiz oynanış sunar.
  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • Township APK

    Township APK, android telefonlarda ücretsiz oynanabilir şehri kurma ve çiftlik oyunudur. Simülasyon türünde Android oyunu oldukça popüler.
  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.
  • City Island 5 APK

    City Island 5 APK Android şehir kurma oyunları arasında oldukça popüler. Şehir kurma oyunu ücretsiz indirilebilir, internetsiz ve internetli (online) oynanabiliyor.
  • Townscaper APK

    Townscaper APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz şehir kurma temalı bir simülasyon oyunudur.
  • Frozen City APK

    Frozen City APK, buzul çağına girilen dünyada harika grafiklerle geliştirilmiş bir şehir kurma simülasyon oyunudur.
  • Fallout Shelter APK

    Fallout Shelter APK Android oyunu, kendi sığınağınızı inşa ettiğiniz bir şehir simülasyonudur. Fallout Shelter mobile ücretsiz oynanabilir!