Sin Circus: Animal Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Sin Circus: Animal Tower mobil oyunu, büyük bir sirkte sahip olduğunuz hayvanların sorumluluğunu üstleneceğiniz ilginç bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Sin Circus: Animal Tower mobil oyunu, hayvanlar konusunda ne kadar bilgili olduğunuzu gösterirken aynı zamanda sahip olduğunuz sirki genişletme imkanına sahip olduğunuz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Sin Circus: Animal Tower mobil oyununda mütevazı bir sirk ilk başta sizin kontrolünüze geçiyor. Ancak yaptığınız icraatlarla bu sirki devasa bir alana yaymak da sizin elinizde. Söz konusu bu icraatlar ise hayvanlarınızı besin zincirine göre sıralamak olacak.

Oyunda etobur, otçul, kaya ve bitkiler olmak üzere dört birim yer alıyor. Bu birimlerin tümünü besin zinciri sırasına göre üst üste sıralamanız gerekiyor. Bazen o kadar uzun zincirler oluşacak ki hayvan kulesi gökyüzüne kadar uzayacak. İki birim besin alan hayvan tam doymuş duruma gelecek. Eşleştirmeleri yaparak puan kazanabilir, yeni hayvan türleri ve yeni araziler keşfedebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız Sin Circus: Animal Tower mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Sin Circus: Animal Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Sin Circus: Animal Tower mobil oyunu, sirkteki hayvanları besin zinciri kuralına göre sıralamanız gereken keyifli bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Sin Circus: Animal Tower mobil oyunu, besin zincirine göre hayvanlarınızı üst üste sıralayarak puan kazanacağınız ve sirkinizi genişletebileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.

Sin Circus: Animal Tower mobil oyununda ilk etapta sahip olduğunuz küçük çaplı sirkte hayvanlarınızı besin zinciri sıralamasına göre üst üste dizerek puanlar kazanacak ve daha sonra bu puanları sirkinizi büyütmek için kullanacaksınız.

Etçil, otçul, bitkiler ve kaya olmak üzere dört birimin bulunduğu oyunda söz konusu gruba dahil olan hayvanları ve diğer nesneleri besin zinciri mantığına göre üst üste dizmeniz gerekiyor. Bazen o kadar uzun bir zincir oluşacak ki hayvan kuleniz adeta bir gökdeleni andıracak.

Oyunda ilerledikçe yeni yerler ve yeni hayvan türleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca oyunda yer alan hayvanların da bazı özellikleri bulunuyor. Sirkinize kazandırdığınız hayvanlara ait kısa bilgilerde ilginç detaylar da yer alıyor. Örneğin önceden mafyada çalışmış bir kurda sahip olabilirsiniz. Büyük bir keyifle oynayacağınız Sin Circus: Animal Tower mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DEAD 2048

    2048 tabanlı zombili kule savunma oyunu
  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.
  • Can You Escape - Tower

    Can You Escape - Tower, gizemlerle dolu antik bir kuleden kaçmaya çalışacağını heyecanlı ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • WORD TOWER (KELİME KULESİ)

    Gizlenmiş kelimeleri bulmak gittikçe zorlaşacak.
  • Drawn: The Painted Tower

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Cheese Tower

    Cheese Tower, mükemmel grafik ve ses efektleri ile birlikte oldukça eğlenceli oyun yapısına sahip olan bir Android uygulamasıdır.
  • OnetX - Connect Animal

    Onlarca farklı hayvan figürünü uygun şekillerde eşleştirmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Glass Tower World

    280 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.