Smule Sing! Karaoke

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17,182 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Smule Sing! Karaoke, en popüler şarkılar eşliğinde karaoke yapabileceğiniz ücretsiz bir android uygulamasıdır.

Smule Sing! Karaoke, beğendiğiniz şarkıları listeden katalogdan seçerek karaoke yapıp daha sonra paylaşımda bulunabileceğiniz güzel bir program.

Uygulamanın kullandığı ses teknolojisi, Samsung Galaxy S3, Galaxy Note II, Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 ve Nexus 10 gibi son çıkan yüksek performanslı yeni cihazlarda daha etkili oluyor.

En çok dinlenen listelerinden şarkınızı beğenerek, Sing! Karaoke uygulamasının düet özelliği sayesinde arkadaşlarınızla birlikte karaoke yapabilirsiniz.

Pop müzikten Rock'a, Hip-Hop'tan müzikallere kadar geniş bir müzik arşivine sahip olan Smule Sing! Karaoke her gün yeni şarkılarla güncelleniyor.

Yüzlerce ücretsiz şarkı bulunmasına rağmen istediğiniz şarkıyı bu liste içinde bulamıyorsanız, geçici bir süreliğine tüm şarkılara ulaşabilme imkanı kazanabilir yada üyelik satın alarak tüm şarkılara sınırsız erişim sağlayabilirsiniz.

Göstermiş olduğunuz performansları hesabınıza kaydederek, Facebook, Google Plus, Twitter, SMS yada Mail yoluyla paylaşarak sevdiğiniz kişilere yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Barış YANIK

Smule Sing! Karaoke

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,558 TOPLAM İNDİRME
42.4 MB DOSYA BOYUTU

Smule Sing! Karaoke ile iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kolayca karaoke partileri düzenleyebilirsiniz.

iPhone ve iPad'inizi kullanarak karaoke yapmak istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamalar arasında Smule Sing! Karaoke uygulaması yer alıyor ve içerisinde onlarca en popüler şarkı kataloğu sayesinde geniş bir repertuara erişmenize yardımcı oluyor. Karaokenizi yaptıktan sonra tüm dünya ile paylaşma şansınızın olması ise işi çok daha eğlenceli hale getiriyor.

Tek kişi olarak yapabileceğiniz karaokelerin yanında çoklu bir şekilde grup olarak da karaoke partilerinizi düzenleyebilirsiniz. Smule Sing! Karaoke içerisindeki özel ses filtreleri ise sesinizin aynı bir şarkıcı gibi çıkmasına yardımcı olacak. Arkadaşlarınızın yaptığı karaokeleri beğenme ve yorum atma seçenekleri de uygulamada mevcut.

Facebook aracılığı ile hemen paylaşım yapmanıza da olanak veren Sing! Karaoke uygulamasının uygulama içerisinden satın alabileceğiniz ek özellikler sayesinde çok daha gelişmiş bir hale getirilmesi de mümkün oluyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karaoke Sing & Record

    Karaoke Sing & Record, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde arkadaşlarınız ile birlikte karaoke yaparak keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • The Voice - Sing Karaoke

    Şarkılara eşlik edip harika işler ortaya çıkarabileceğiniz bir karaoke uygulaması
  • Karaoke Anywhere

    Karaoke keyfi telefonunuza gelsin. Karaoke Anywhere uygulamasıyla ücretsiz 50 şarkının karaoke versiyonlarına ulaşabilirsiniz.
  • Karaoke Online

    Karaoke Online ile en yeni ve güncel şarkılardan karaoke yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  • Red Karaoke

    Red Karaoke, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz eğlenceli bir karaoke uygulamasıdır.
  • Midifun Karaoke

    Yüzlerce şarkı arşivi sunan Midifun Karaoke ile Android cihazlarınızdan karaoke yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.
  • StarMaker APK

    Müzik yeteneğinizi sergileyerek diğer insanlarla karaoke yapmak istiyorsanız, StarMaker APK tam da size göre!
  • Karaoke Türkçe

    Karaoke Türkçe, Android telefonlarınız üzerinden istediğiniz Türkçe şarkıyı seçerek karaoke yapmanızı ve kaydetmenizi sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.