Skateboard Party 2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,626 TOPLAM İNDİRME
292.2 MB DOSYA BOYUTU

Skateboard Party 2 Lite, Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz ücretsiz bir kaykay oyunudur.

Skateboard Party 2 Lite, Windows 8 tablet ve masaüstü bilgisayarınız üzerinden hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz 3 boyutlu grafiklere sahip bir kaykay oyunudur. Tek başınıza, arkadaşlarınıza karşı veya dünya genelinde en iyi kaykay oyuncularına karşı oynama fırsatı sunan oyunda kaykaycıların hem kendilerini hem de kaykaylarını özelleştirmeniz mümkün.

Windows 8 tabletinizde ve PC’nizde en iyi kaykay deneyimini yaşatan oyunda 9 farklı kaykaycı arasından dilediğinizi seçip sokaklara çıkıyorsunuz. Çatılar, park alanları, alışveriş merkezlerinde kaykayınızla artistik hareketler yaparak puan topluyorsunuz. Kaykayınızla yaptığınız hareketin zorluğuna göre de kazandığınız puan farklılık gösteriyor. Topladığınız puanları ise daha iyi bir kaykay satın almak ve diğer kaykaycıların kilidini açmak için kullanıyorsunuz.

Klavye ve  XBOX kontrolcüsünü destekleyen oyunda kendinizi geliştirilebileceğiniz eğitim bölümü de bulunuyor. Eğitim esnasında kaykayınızla yapabileceğiniz çılgın hareketleri öğreniyorsunuz. Kombo hareketlerin size getiri ise yüksek puan ve yeni içerikler.

Skateboard Party 2 Lite, Windows 8 ve Windows 8.1 tabanlı tablet ve bilgisayar için optimize edildiğinden her seviye cihazda akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz harika bir kaykay oyunu.

Erkan Calp

Skateboard Party 2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
531 TOPLAM İNDİRME
272 MB DOSYA BOYUTU

Skateboard Party 2 Lite, telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak oynanabilen popüler kaykay oyunudur.

Skateboard Party 2 Lite, Android telefon veya tabletinize ücretsiz yükleyerek oynayabileceğiniz 3 boyutlu grafiklere sahip bir kaykay oyunudur. Kaykayınızla dilediğiniz çılgın hareketi yapabileceğiniz oyunda hem kaykaycınızı hem de kaykayınızı özelleştirmeniz de mümkün.

Mobil cihazda oynayabileceğiniz en kaliteli kaykay oyunu diyebileceğim Skateboard Party 2’nin ücretsiz sürümünde yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz 8 farklı pist bulunmakta. Bazen bir alışveriş merkezinde, bazen çatıda, bazen de parkta kendinizi bulabileceğiniz oyunda amacınız kaykayınızla olabildiğince tehlikeli hareketler yaparak yüksek puan elde etmek.

Her birinin kostümünü ve kullandığı kaykayı kişiselleştirebileceğiniz 9 farklı karakterle oynama şansı bulduğumuz oyunda mobilde ilk kez kaykay oyunu oynayanlar için tutorial bölümü bulunmakta. Bu bölümde kaykayınızla yapabileceğiniz en çılgın kombo hareketleri öğrenebilirsiniz. Pratik yaptıktan yani oyuna alıştıktan sonra dilerseniz kariyer modunu, dilerseniz de çevrimiçi çoklu oyuncu modunu seçebilir, adınızı en iyiler listenize yazdırabilirsiniz.

Görselleri ve oynanışı kadar gaza getiren lisanslı müzikleri ile de dikkatinizi çekecek bu kaykay oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

Skateboard Party 2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
463 MB DOSYA BOYUTU

Skateboard Party 2 Lite, akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilen ücretsiz ve popüler kaykay oyunudur.

Skateboard Party 2, 3 boyutlu grafikler ve harika animasyonlarla süslenmiş ücretsiz bir kaykay oyunudur. İster iPhone isterseniz de iPad’inizde oynayabileceğiniz oyunda 9 kaykaycı arasından dilediğinizi seçerek kimi zaman parkta, kimi zaman alışveriş merkezinde, kimi zaman da çatılarda kaykayınızla artistik hareketler yapmaya çalışıyorsunuz. En yüksek puanı alarak adınızı profesyonel kaykaycıların olduğu listeye yazdırmalısınız.

Tek başınıza, arkadaşlarınıza karşı ve dünya genelinde diğer kaykaycılara karşı oynama fırsatı sunan oyunda hem kaykaycıları hem de kaykaylarını özelleştirebiliyorsunuz. Powell & Peralta, Bones, Golden Dragon ve Tork Trucks gibi ünlü markaların ürünleri ile kaykayınızı isteğinize göre şekillendirebilirsiniz. Tabii ki kaykayınızı dolayısıyla puanınızı etkileyen bu öğelerin kilidini açmak için kaykayınızla birbirinden etkileyici hareketler yapmanız gerekiyor. Kaykayınızla yapacağınız hareketin zorluk düzeyine kazandığınız puan da farklılık gösteriyor. Puanlarınızı kaykay öğelerinin haricinde farklı karakterlerle oynamak için de kullanabiliyorsunuz. 40’dan fazla başarımın bulunduğu Kariyer modunu da tamamlayarak yeni öğelerin ve kaykay pistlerinin kilidini açıyorsunuz.

Akıllı telefon ve tablette ilk defa bir 3 boyutlu kaykay oyunu oynuyorsanız bu oyun size de hitap ediyor. Kaykay kullanmayı öğrenebileceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz bolca pratik yapma imkanı sunan “Free Skate” modunda süre kısıtlaması bulunmuyor. Kaykaycı ve kaykayınızı seçip amaçsızca geziniyorsunuz.

Skateboard Party 2, mobil platformlar için özel olarak tasarlanmış ücretsiz kategorisindeki en başarılı kaykay oyunu.

Erkan Calp

Skateboard Party 2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
345 MB DOSYA BOYUTU

Skateboard Party 2 Lite, mobil cihazlar için optimize edilmiş 3 boyutlu grafiklere sahip ücretsiz oynanabilen kaykay oyunudur.

Skateboard Party 2 Lite, çoklu oyuncu modunu da destekleyen harika 3 boyutlu grafiklerle süslenmiş ücretsiz oynanabilen bir kaykay oyunudur. 9 profesyonel kaykaycı ve kaykay sürme yeteneğinizi gösterebileceğiniz eşsiz 8 pist içeren oyunda hem kaykayınızın hem de kaykaycınızın görünümünü isteğinize göre değiştirebiliyorsunuz.

Arkadaşlarınıza karşı veya tek başınıza oynayabileceğiniz en iyi kaykay oyunlarından biri de Ratrod Studio tarafından geliştirilen Skateboard Party 2 Lite. Hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz ve rahatsız edici reklam içermeyen oyunda bir kaykayla yapılabilecek tüm hareketleri yapmanız mümkün. Bazen bir çatıda, bazen bir alışveriş merkezinde, bazen de lunaparkta kaykayınızla ilginç hareketler yaparak puan toplamaya çalışıyor, en iyi kaykaycılar arasına girmek için uğraşıyorsunuz.

Kaykayınızla yaptığınız her hareket bize puan kazandırıyor ve puanları kullanarak kaykay ve kaykaycınızı yükseltebiliyor, yeni kaykaycıları oyuna dahil edebiliyorsunuz.
Skateboard Party 2 Lite, ilk kez kaykay oyunu oynayacaklar için de bir eğitim bölümü içeriyor. Bu bölümde düşe kalka kaykay sürmeyi öğreniyor, ekrandaki yönergeler yardımıyla kombo hareketleri yapmaya çalışıyorsunuz. Eğitim bölümünün haricinde kaykayınızla serbest olarak takıldığınız yani hiçbir amaç içermeyen oyun modu da bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skateboard Party 2

    Skateboard Party 2, ister tek başınıza isterseniz de çevrimiçi oynayabileceğiniz 3 boyutlu kaykay oyunudur.
  • Skateboard Party 3

    Skateboard Party 3, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz en kaliteli grafik ve oynanışa sahip kaykay oyunu.
  • Mike V: Skateboard Party

    Mike V: Skateboard Party, tablet ve bilgisayarlarınızda Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz keyifli bir kaykay oyunudur.
  • Snowboard Party 2

    Snowboard Party 2, Ratrod Studios'un popüler snowboard kış sporları oyununun ikincisi.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Shuffle Party

    Shuffle Party, diskle oynanan farklı bir bowling oyunu ve Xbox Live desteğiyle geliyor.
  • Snowboard Party

    Snowboard Party, Ratrod Studio tarafından geliştirilmiş oldukça kaliteli bir kar sörfü oyunu.
  • Car Crash Couch Party

    Car Crash Couch Party aynı bilgisayar üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlenceli bir parti oyunu