Sketch Guru

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,216 TOPLAM İNDİRME

Fotoğraf ve resimlerinize kolayca karakelem ve çizim efektleri vermek isterseniz Sketch Guru uygulamasını kullanabilirsiniz.

Sketch Guru uygulaması elinizdeki fotoğraf ve resimleri kullanarak karakalem veya renkli çizim efektleri elde etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması. Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken galerinizden bir resim seçmek veya kameranızla hemen fotoğraf çekip uygulamaya aktarmak.

Uygulama içerisindeki efektler karakalem çizimlerden tutun da suluboya ve renkli kuru boya ve bunların karışımları olacak şekilde tam 13 adet bulunuyor. Efekt verdiğiniz fotoğrafları Instagram, Facebook, Twitter, Flickr, E-mail gibi diğer sosyal medya ve iletişim araçları ile de paylaşabilirsiniz.

Aynı zamanda resimleri yeniden boyutlandırma seçeneği de sunan program sayesinde dilediğiniz resim bölümlerine efektleri uygulayabiliyorsunuz. Facebook ve Flickr albümlerinizde yer alan resimleri de uygulama içerisinde import ederek efekt çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Sketch Guru

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
503 TOPLAM İNDİRME

Sketch Guru uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak fotoğraflarınıza karakalem çizim efektleri uygulayabilirsiniz.

Sketch Guru uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak en kolay yoldan fotoğraflarınızı skeç çizimler haline getirmenizi sağlayabilen ücretsiz ve kullanımı kolay uygulamalar arasında yer alıyor. Tüm resimler ve fotoğraflar üzerinde başarıyla çalışabilen uygulamanın, aynı zamanda çok kolay kullanılır bir arayüze sahip olması nedeniyle sadece çizim efekti vermek isteyenler için iyi bir tercih olabileceğini düşünüyorum.

Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken kameranızı kullanarak yeni bir fotoğraf çekmek ya da galerinizde bulunan fotoğraflardan birisini seçmek. Sketch Guru'da hem klasik siyah beyaz çizim efekti bulunuyor hem de daha farklı sulu boya, guaj boya, renkli diğer çizimler gibi toplamda 13 adet efekt yer alıyor. Böylece sadece tek tip skeç efekti yerine birden fazla efekt arasında seçim yapabiliyorsunuz.

Çalışmanız tamamlandıktan sonra sosyal ağlardaki hesaplardan paylaşabilmeniz için gerekli seçenekler de uygulama içerisinde mevcut. Eğer resimlerinizin boyutlarının paylaşım için uygun olmadığını düşünüyorsanız elbette yeniden boyutlandırma özelliği de Sketch Guru ile birlikte geliyor. Her ne kadar sadece tek bir efekt türü üzerine yoğunlaşmış olsa da, Sketch Guru'nun yapmayı başardığı efektlerin başarılı olması nedeniyle çizim efektli fotoğraflar isteyenlerin genel efekt uygulamalarına göre bu uygulamadan daha memnun kalacaklarına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sketch Draw

    Sketch Draw fotoğraflarınıza kara kalem efekti kazandırabilen bir mobil uygulama
  • Sketch Master

    Sketch Master uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızı Android cihazlarınızda kolayca karakalem çizimlerine dönüştürebiliyorsunuz!
  • Sketch Me

    Sketch Me, Android cihazlar için hazırlanmış, fotoğrafları tek tuşla siyah beyaz yapabilen bir mobil uygulamadır.
  • Sketch Free

    Android işletim sistemine sahip eğlenceli bir çizim ve karalama programı.
  • Pencil Sketch

    Android cihazınızla çektiğiniz fotoğrafların karakalem çizim efektine sahip olmasını istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı indirin.
  • Guru Calendar Free

    Guru Calendar Free, akıllı telefon ve tablet desteği bulunan geniş kapsamlı bir Android takvim uygulamasıdır.
  • AR Draw: Trace to Sketch

    AR Draw: Trace to Sketch içerisinde bulunan dersler ile birlikte yeni teknikler öğrenip, çizimlerinizi yapabilirsiniz.
  • Sketch Online

    Sketch Online arkadaşlarınızla karşılıklı oynayabileceğiniz bir resim tahmin etme oyunudur