Ski Jumping Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Mobildeki en iyi kayakla atlama oyunu

Ski Jumping Pro, sadece Android değil, mobil platformdaki en kaliteli grafiklere, gerçekçi oynanışa ve zengin modlara sahip kayakla atlama oyunu. Kış sporları oyunlarını seviyorsanız, tek oyunculu kariyer modu ve hızlı yarış modunun yanı sıra çeşitli etkinlikler sunan bu kayak oyununa bayılacaksınız. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Mükemmel ötesi görsel çizgilerine ve fiziklere sahip kayakla atlama oyununda sadece kendinizle yarışıyorsunuz. Amatör ve profesyonel sporculara göre farklı zorluk seviyeleri sunan iki mod içeriyor. Kariyer modunda profesyonel kayak atlayıcısının hayatını yaşarken, Hızlı Atlama modunda doğrudan aksiyona giriyorsunuz. Ayrıca dünyanın en soğuk yerlerini gezip kupa yarışına girdiğiniz etkinlikler var.

Tek dokunuş ve yenilikçi jiroskop kontrolleriyle telefonda da tablette de keyifli, rahat oynanış sunan kayak oyununda Pro modda üst üste başarı elde etmeniz durumunda yeni seviyelerin, yarışmaların, pistlerin kilidini açıyorsunuz. Karakterler için de özelleştirme seçeneği (eldivenler, kasklar, botlar, kıyafetler vs) mevcut.

Erkan Calp

Ski Jumping Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
1.8 GB DOSYA BOYUTU

En iyi kayakla atlama oyunu

Ski Jumping Pro, kış sporları oyunlarını seven herkesin oynaması gerektiğini düşündüğüm kayakla atlama oyunu. Detaylı, çarpıcı grafiklerinin yanında gerçekçi fizikleriyle mobil oyuncuları kendisine çeken kayak oyununun iOS platformunda da ücretsiz olması şaşırtıcı. Hemen iPhone ve iPad’inize indirip diğer oyuncularla yarışmaya başlayın!

Hem grafik hem oynanış noktasında kalitesini ortaya koyan kayak oyununda en iyi atlayışları gerçekleştirmek için bulunuyorsunuz. Kariyer modunda oynarsanız profesyonel bir kayak atlayıcısının yerine geçip şov yapıyorsunuz. İki zorluk seviyesi içeren Hızlı atlama modunda da hiç vakit kaybetmeden doğrudan atlayışa geçiyorsunuz. Bu iki modun dışında dünyayı gezerek kupaların sahibi oluyorsunuz. Kısacası uzun süre başından kalkamayacağınız bir kayak oyunu sizlerle.

Tek dokunuş ve jiroskop kontrolleriyle tüm iPhone ve iPad modellerinde rahat oynanış veren Ski Jumping Pro, mobildeki kayakla atlama oyunları arasında en iyisi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ski Jump Challenge

    Mobildeki ilk kayakla atlama oyunu
  • Toppluva

    Süper eğlenceli bir kayak oyunu
  • Ski Challenge 14

    Ski Challenge 14, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir kayak oyunudur.
  • Ski Tracks

    Ski Tracks, iOS'tan sonra Android versiyonu da yayınlanan Dünya'nın en çok tercih edilen kayak ve snowboard uygulamalarından bir tanesi.
  • Just Ski

    Just Ski, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir minimalist bir kayak oyunudur.
  • Top Ski Racing 2014

    Top Ski Racing 2014, kaliteli grafiklere sahip ücretsiz bir kayak oyunudur.
  • FRS Ski Cross

    FRS Ski Cross, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu ve ücretsiz bir kayak oyunudur.
  • Red Bull Free Skiing

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir kayak oyunu