Ski Station

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Kayak merkezi inşa ederek sayısız ziyaretçi toplayabileceğiniz ve yönetici kimliğinizi açığa çıkarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da oyun tutkunlarıyla buluşan ve ücretsiz olarak sunulan Ski Station, kendi kayak merkezinizi kurabileceğiniz ve yönetebileceğiniz eğlence dolu bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sıfırdan bir kayak merkezi inşa etmek ve olabildiğince fazla ziyaretçi çekerek çok miktarda para kazanmaktır. Hayalinizdeki kayak eğlence alanını kurarak sıra dışı bir deneyim edinebilir ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabilirsiniz.

Mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden bu oyunda yapmanız gereken, kayak merkezinize farklı eğlence alanları inşa etmek ve makineleri yükselterek daha gelişmiş bir merkeze sahip olmaktır. Kayak istasyonlarının verimliliğini artırmalı ve daha çok müşterinin ilgisini çekmelisiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni kayak aletlerinin kilidini açabilirsiniz.

Binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncunun dikkatini çeken Ski Station, farklı bir deneyim kazanabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Ski Station

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
41.6 MB DOSYA BOYUTU

Kayak merkezi inşa ederek sayısız ziyaretçi toplayabileceğiniz ve yönetici kimliğinizi açığa çıkarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında spor kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak oyun tutkunlarının hizmetine sunulan Ski Station, hayalinizdeki kayak eğlence merkezini inşa edebileceğiniz ve dünyanın en zengin yöneticilerinden olabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç,  boş bir bölge seçerek kayak merkezi kurmak ve maksimum seviyede ziyaretçi toplamaktır. Bu sayede ziyaretçilerden kazandığınız paralar ile kayak merkezini geliştirebilir ve seviye atlayabilirsiniz. Yöneticilik yaparak zengin olabileceğiniz ve dünya çapında ün yapmış bir eğlence merkezine sahip olabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Kayak merkezine teleferik ve daha birçok farklı eğlence alanı kurabilirsiniz. İnşa ettiğiniz çeşitli makineleri ve binaları yükseltebilirsiniz. Böylece kayak merkezinizi geliştirebilir ve daha fazla ziyaretçiye ulaşabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni kayak malzemelerinin ve çeşitli makinelerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Ski Station, sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ski Offline Challenge 19

    Mobil cihazımızda kayak yapacağız.
  • Stickman Ski

    Kayağınızı alın ve dünyayı tanımaya başlayın.
  • Winter Ski Park: Snow Driver

    Zorlu kış şartlarında araç kullanacağız.
  • Train Station 2 APK

    Train Station 2 APK Android simülasyon oyununda kendi tren istasyonunuzu yönetiyorsunuz. Tren strateji oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • Ski Tracks

    Ski Tracks, iOS'tan sonra Android versiyonu da yayınlanan Dünya'nın en çok tercih edilen kayak ve snowboard uygulamalarından bir tanesi.
  • PDC Darts Match

    Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.