SkinneePix

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,997 TOPLAM İNDİRME

SkinneePix, selfie fotoğraflarda olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlayan bir selfie uygulamasıdır.

SkinneePix, hızlı selfie çekmek ve düzenlemek için kullanabileceğiniz oldukça basit tasarlanmış bir mobil uygulamadır. Selfie fotoğraflarınızda nasıl çıktığınız önemli değil. Kullanımı kolay ve eğlenceli bu uygulama ile fotoğraflardaki görünümüzü saniyeler içerisinde değiştirebiliyorsunuz.

Mobil platforma yeni giriş yapan uygulamalardan biri olan ve hızlı yükseliş gösteren SkinneePix, son dönemin en yaygın hastalığı “selfie” için özel olarak geliştirilmiş bir uygulama. ABD’li iki bilgisayar tasarımcısı çift tarafından geliştirilen bu uygulamayı kısa sürede popüler yapan ise sizi olduğunuzdan zayıf gösteren seçenekler sunması. Olabildiğince sade arayüz üzerinde bulunan kilo butonları yardımıyla 6 kiloya kadar ince görünebiliyorsunuz.

Selfie fotoğraflarda daha ince görünmenize yardımcı olan SkinneePix ile fotoğraflarınıza çeşitli efektler vermeniz de mümkün. Fotoğraflarınızı daha canlı yapabilir, siyah/beyaz ve sepya efekti uygulayabilirsiniz. Bu fotoğrafları galerinize kaydedebilir ve sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Ön kamera desteği sayesinde hızlı selfie çekimler yapmanıza da imkan tanıyan SkinneePix, selfie’lerde mükemmel görünmenizi sağlayan sihirli seçenekler sunan harika bir uygulama.

Erkan Calp

SkinneePix

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME

SkinneePix, selfie'lerde daha iyi görünmenize yardımcı olan seçenekler sunan bir mobil uygulamadır.

SkinneePix, iPhone’unuzla çektiğiniz selfie’ler üzerinde düzenleme yaparak sizi olduğunuzdan daha ince gösteren, fotoğraflarınıza sihirli dokunuşlar yapan bir mobil uygulamadır. Kullanımı kolay, eğlenceli ve basittir.

Selfie fotoğraflarınızda sizi 6 kiloya kadar daha ince gösterebilen özel bir formüle sahip olan SkinneePix, ön kamera desteği sayesinde hızlı selfie çekimler gerçekleştirebileceğiniz ve bunları hızlıca düzenleyebileceğiniz araçlar sunan ufak boyutlu bir mobil uygulama.

Herkesin rahatlıkla kullanabileceği kullanıcı arayüze sahip uygulama, insanların selfie fotoğraflarda kendilerini daha iyi hissetmeleri için oluşturulmuş ve bu işte de oldukça başarılı. Fotoğraflarda yüzünüzün daha ince görünmesini sağlayan üç seçeneğin yanı sıra çeşitli efektler de kullanımınıza sunuluyor. Fotoğraflarınızı renksiz, capcanlı yapabilir ve sepya efekti uygulayabilirsiniz. Düzenlediğiniz fotoğrafları film rolunuza kaydedebilir veya sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz.

Çok yeni bir selfie uygulaması olmasına rağmen hızlı bir şekilde yükselen ve şu anda bazı ünlüler tarafından kullanılan SkinneePix, selfie fotoğraflarınızda ince görünmenizi sağlayan özel bir teknolojiye sahip mükemmel bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında