Skins World Truck Drivers

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
916 TOPLAM İNDİRME

Çeşitli araçlar kullanacağız.

Kivel Cardoso tarafından geliştirilen ve Android platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Skins World Truck Driver ile gerçek bir tır simülatörü bizleri bekliyor.

Orta dereceli grafiklere sahip olarak karşımıza çıkan bu mobil oyunda, birbirinden farklı tır seçenekleri oyunculara sunulmuştur. Oyuncular seçtikleri tır ile belirtilen alanlardan yük alabilecek ve harita üzerinde işaretli olan alanlara bu yükü taşımaya çalışacaklar. Oyuncular diledikleri tırlara özel efektler uygulayabilecekler. Daha doğrusu kişiselleştirerek kendi zevklerini yansıtabilecekler.

Oyunda birbirinden farklı yük seçenekleri de bulunuyor. Yüklerin mesafesine göre fiyatları da değişiklik göstermektedir. Buna ek olarak oyunda çeşitli otobüs seçenekleri de bulunmaktadır. Oyuncular rengarenk bir dünyada çeşitli görevler yapacak ve ne kadar iyi bir şoför olduklarını ortaya koyacaklar.
Dinamik bir yapıya sahip olarak mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Skins World Truck Driver, yüzde yüz HD grafiklere sahiptir. Çeşitli seviyelere sahip olan yapım, oyunculara farklı görevler eşliğinde keyif dolu dakikalar sunuyor. Mobil platformda ücretsiz olan yapım, sadece Android platformunda oynanabilmektedir.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drivers Jobs Online Simulator APK

    Drivers Jobs Online Simulator APK, birçok araç çeşidi kullanabileceğiniz bir araç sürme simülasyonudur.
  • World Truck Driving Simulator APK

     World Truck Driving Simulator APK'da, adeta gerçek bir kamyoncunun rolünü üstlenin ve görevleri sorunsuz bir şekilde tamamlayın.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Dr. Truck Driver : Real Truck Simulator 3D

    Gerçekçi bir tır simülasyonu oynayacağız.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Truck Simulation 19

    Tır yolculuklarınızla dünyaya açılın.
  • Euro Truck Simulator 2018

    Euro Truck Simulator 2018, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunu
  • Truck Simulator Ultimate APK

    Truck Simulator Ultimate APK harika grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip kamyon simülatörü temelinde geliştirilen bir tür simülasyon oyunu.