Skitch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,680 TOPLAM İNDİRME
34.01 MB DOSYA BOYUTU

Skitch ile ekran görüntüsü alabilir ve ekran görüntünüz üzerine işaretler, yazılar ve çizimler ekleyebilirsiniz

Skitch kullanıcılara ekran görüntüsü alma konusunda yardımcı olan ve beraberinde kullanışlu resim düzenleme araçları da getiren başarılı bir ekran görüntüsü alma programı.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yazılım olan Skitch size ekran görüntüsü alma işi için 2 farklı seçenek sunuyor. Skitch ile tam ekran görüntü alabilmenin yanında ekranınızın seçeceğiniz bir bölümünün ekran görüntüsünü de alabiliyorsunuz. Yakaladığınız görüntüler direkt olarak bir resim dosyası olarak bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz gibi üzerinde çeşitli değişiklikler de yapabiliyorsunuz. Skitch ile resminiz üzerinde temel düzenleme işlemleri olan resim kesme ve resim döndürme işlemlerini gerçekleştirebilir, bu iş için ek bir resim düzenleme programı kullanma derdinden kurtulabilirsiniz.

Skitch ile yakaladığınız ekran görüntülerini sunumlarınızda veya resimli anlatımlarınızda kullanmak üzere şekillendirebilirsiniz. Program yakaladığınız ekran görüntülerinin veya bilgisayarınızdan seçeceğiniz herhangi bir resim dosyasının üzerine oklar gibi çeşitli işaretler eklemenizi mümkün kılıyor. Bunun yanında resimlere yazı ekleme işlemiyle resimlerinize anlatımlar da iliştirebilirsiniz. Mozikleme ve fırçayla serbest çizim araçları da Skitch içerisinde yer almakta.

Skitch'in tamamen Türkçe olması ve pratik bir kullanım sunması programa artı puan kazandırıyor.

Can Erdil Şentürk

Skitch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME

Skitch, taslak çizimler yapmanızı ve bunlara ok, şekil, metin eklemenizi sağlayan bir Evernote uygulamasıdır.

Skitch, arkadaşlarınızla, ortaklarınızla ve dünya ile iletişim kurmanızı sağlayan bir Evernote uygulamasıdır. Skitch ile görsellere ok, şekil, metin ve daha fazlasını ekleyebilirsiniz. Uygulamayı, yeni bir taslak oluşturmak; haritalarda, ekran görüntülerinde ya da fotoğraflarda bir yeri işaretlemek için kullanabilirsiniz. Sonra bu görselleri kaydetmeniz ve iş arkadaşlarınızla paylaşmanız mümkündür. Bunlar, diğerlerinin, sizin fikirlerinizi anlamasına yardımcı olacaktır.

Başlıca özellikleri:

  • Fikrinizi açıklamak için düz çizgiler ya da karalamalar oluşturun,
  • Haritalara, web sayfalarına ya da ekran görüntülerine ok ekleyin,
  • Görselleri odaklayın ve kırpın,
  • Bir görüntünün istediğiniz bölümlerini pikseller halinde görüntüleyin, vurgulamalar ekleyin ve konuya dikkat çekin,
  • Okunabilmesi için özel yüksek-karşıtlıkta boyama kullanarak metin ekleyin.
Sibel Aflazi

Skitch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME
16.6 MB DOSYA BOYUTU

Skitch uygulaması taslak çizmenizi ve web sayfası, ekran alıntısı ya da fotoğraflar üzerinde ok, metin ve şekiller ile vurgu yapmanızı sağlar.

Skitch, iş arkadaşlarınız ile haberleşmenizin bir yoludur. Bir taslak oluşturarak konu hakkındaki fikirlerinizi bir web sayfası, fotoğraf, resim ya da ekran alıntısı üzerinde vurgulamalar yaparak belirtebilir ve bunu onlara gönderebilirsiniz. Skitch, düzenleme konusunda size çok sayıda seçenek sunar. Görsel üzerinde ya da bir harita üzerinde bir ya da birkaç noktayı belirtebilir ayrıca buraya metin ekleyebilirsiniz. Bunun için düz çizgiler oluşturabilir, karalamalar yapabilirsiniz. Görselleri odaklamanız ve kırpmanız da mümkündür. Metinlerinizin okunabilmesi için yüksek karşıtlıkta renklerle metinler ekleyebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skitch Touch

    Skitch Touch uygulaması ile arkadaşlarınızla görsel olarak iletişim kurabilirsiniz.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.