Sky Dancer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

Sky Dancer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Sky Dancer güzel grafikleri baş döndürücü bir oyun tecrübesiyle birleştiren bir monil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Sky Dancer'da uzak bir gezegene yolculuk ediyoruz ve gökyüzü dansçılığı adı verilen ilginç bir yarışmaya katılıyoruz. Bu yarışmada yarışmacılar hızlarını cesaretle birleştirip yeteneklerini sergilemeye çalışıyorlar. Biz de kendi kahramanımızla yarışmadaki yerimizi alıyoruz ve yüksek puan yakalamak için mücadele ediyoruz.

Sky Dancer'da kahramanımız sürekli koşarken onu yönlendirmemiz gerekiyor. Kimi zaman sağa veya sola dönerken kimi zaman platformlar arasında zıplamamız gerekiyor. Oyundaki zıplamalar oyunun en heyecanlı yönü; çünkü 3 boyutlu dünyada yukarıdan atlayarak havada metrelerce süzülüp aşağıdaki zemine iniş yapabiliyoruz. Derinlik hissinin oyunda başarılı bir şekilde verildiği söylenebilir.

Sky Dancer'da sağa dönmek için ekranın sağına, sola dönmek için ekranın soluna dokunmanız yeterli. Zıplamak için ise 2 parmağınızla birlikte ekrana dokunuyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Sky Dancer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
222 MB DOSYA BOYUTU

Sky Dancer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Sky Dancer güzel grafikleri ve heyecanlı oynanışıyla dikkat çeken bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Sky Dancer'da "gökyüzü dansçılığı" adı verilen tehlike dolu bir oyuna katılıyoruz. Göz alıcı manzaralara sahip bir gezegene konuk olduğumuz oyunda en uzun süre koşabilmek ve en yüksek puanı yakalamak için mücadele ediyoruz.

Sky Dancer'ın klasik sonsuz koşu oyunlarından farklı tam anlamıyla 3 boyutlu bir yapıya sahip olması. Yani oyunda yükseklik ve derinliği de hissedeceğiniz bir oyun tecrübesi yaşıyorsunuz. Kahramanınız sürekli koşarken yüksek uçurumlardan atlıyor ve metrelerce aşağıdaki zemine iniş yapabiliyor. Bu nedenle yükseklik korkunuz varsa oyun büyük bir heyecan yaşamanıza sebep oluyor.

Sky Dancer oldukça kolay bir şekilde oynasnabilmekte. 2 parmağınızla birlikte ekrana dokunduğunuzda kahramanınız zıplıyor. Ekranın soluna dokunduğunuzda kahramanınız sola, sağına dokunduğunuzda sağa dönüyor.

Sky Dancer'da 5 farklı kahraman seçeneğine sahibiz. Oyunun müzikleri ve sesleri rahatlatıcı bir oyun tecrübesi yaşatıyor. Grafikler ise oldukça güzel görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Dancer Run

    Oyunda ilerlemeye çalışacağız.
  • Ballet Dancer

    Ballet Dancer, farklı balerinler arasından seçim yaparak istediğiniz baleri ile farklı şehirlerde bale yapabileceğiniz eğlenceli bir Android bale oyunu.
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur
  • Sky Hop Saga

    Sky Hop Saga, yaratıkları atlatmaya çalıştığınız aksiyon yüklü ilerlemeli oyun.
  • Cordy Sky

    Cordy Sky, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Voletarium: Sky Explorers

    Voletarium: Sky Explorers, eski zamanları konu alan bir aksiyon oyunudur. Oyunda yaptığınız uçakla birlikte keşfe çıkmalı ve yeni ülkeler bulmalısınız.
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Sky Chasers

    Sky Chasers, retro görsel ve sesleriyle etkileyen epik macera oyunu.