Sky Force 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,243 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Sky Force 2014 türünün en başarılı oyunlarından biridir

Sky Force 2014 ilk olarak Symbian işletim sistemine çıkan Sky Force adlı oyunun 10. yılını kutlamak amacıyla yeni nesil mobil cihazlar için yayınlanmış yenilenmiş versiyonudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uçak savaşı oyunu olan Sky Force 2014 yeni nesil mobil işlemcilerin ve grafik teknolojisinin bütün nimetlerinden faydalanıyor. Oyundaki grafiklerin inanılmaz derecede kaliteli olduğu söylenebilir; deniz üzerindeki güneş yansımaları, çeşitli binaların ve düşman birimlerinin grafikleri göz alıyor. Bunun yanında patlama ve parçalanma efektleri gibi görsel efektler de canlı ve renkli bir yapıya sahip.

Sky Force 2014'de uçağımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz ve dikey olarak ilerlerken düşmanlarımıza ateş ederek mermilerinden kaçmaya çalışıyoruz. Oyunun bu yapısı bize 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığımız Raiden ve 1942 gibi retro oyunları hatırlatıyor. Yine bu oyunda da düşmanları öldürdükçe bonusları topluyoruz ve uçağımızın ateş gücünü artırabiliyoruz. Heyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşları da oyunda bizi bekliyor.

Eğer kaliteli bir mobil oyun denemek isterseniz Sky Force 2014 türünün en iyi örneklerinden biri olarak size tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Sky Force 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
632 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Sky Force 2014 klasik tarzda bir uçak oyunudur

Sky Force 2014 aslında 10 yıllık geçmişe sahip olan bir oyunun 10. yılını kutlamak üzere yeniden elden geçirilmiş versiyonudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil uçak oyunu oyun olan Sky Force 2014 bize atari oyunları zamanındaki retro tarzdaki klasik uçak oyunlarını hatırlatıyor. Sky Force 2014 kuşbakışı görüş açısı ile oynanan bir uçak oyunu. Uçağımız, ya da uzay gemimiz haritada dikey olarak ilerlemekte ve karşısına farklı düşmanlar ve savunma mekanizmaları çıkmakta.Biz düşmanlarımızın bize gönderdiği mermilerden kaçmaya çalışırken ateş ediyoruz ve bize verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Sky Force 2014'de düşmanları yok ettikçe düşen bonusları toplamaktayız. Yıldızlar bize ekstra puan kazandırıken silah güçlendirmeleri ateş gücümüzü arttırmakta. Oyunun grafikleri müthiş bir kaliteye sahip. Su efektleri, deniz fenerleri gibi yapılar ve düşman kuvvetleri oldukça detaylı. Ayrıca patlama ve parçalanma gibi görsel efektler oldukça canlı görünüyor.

Sky Force 2014 oynanış olarak da oldukça eğlenceli bir oyun. Bize klasik oyunların değişilmez eğlencesini sunan Sky Force 2014 türünün en iyi oyunlarından biri.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Force Reloaded

    Sky Force Reloaded ünlü uçak savaşı oyunu serisinin yeni oyunudur
  • Bullet Sky-Air Fighter 2014

    Bullet Sky-Air Fighter 2014 klasik tarza sahip olan ve kuşbakışı bakış açısıyla oynanan bir uçak savaşı oyunudur
  • Photon Strike: Galaxy Force

    Photon Strike: Galaxy Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Assault Force: Zombie Mission

    Assault Force: Zombie Mission bolca aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Iron Force

    Iron Force, amacınızın düşman tanklarını yok etmek olduğu aksiyon ve heyecan dolu bir Android tank savaşı oyunudur.
  • Law Abiding City Police Force

    Law Abiding City Police Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Anti Terror Force

    Anti Terror Force, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur