Sky Force Reloaded

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
466 TOPLAM İNDİRME

Sky Force Reloaded, güzel grafikler ve bol aksiyon içeren bir uçak savaşı oyunu

Sky Force Reloaded günümüzde shoot em up türünün en başarılı örnekleri arasında yer alan bir uçak savaşı oyunu.

Shoot em up oyunlarıyla 80'li yıllarda tanışmıştık. 90'lı yıllara geldiğimizde ise atari salonlarında Raiden gibi oyunlar sayesinde bu türe ısınmıştık. Bu tür oyunlarda genelde kuşbakışı kamera açısıyla uçağımızı yönlendiriyor ve ekranda dikey olarak ilerliyor, karşımıza gelen düşman uçaklarına karşı savaşıyorduk. Sky Force Reloaded da örnekleri iyice azalan bu türü yıllar sonra tekrar canlandırmayı başarmıştı.

Sky Force Reloaded aslında ilk olarak mobil cihazlar için yayınlanmıştı. Şimdi ise oyun PC platformuna da geliyor. Oyunda uçağımızla düşmanlarımızla çarpışıyor, bölüm sonu canavarı niteliğindeki dev düşman gemilerinin karşısına çıkıyor, rehineleri kurtararak ekstra puan kazanabiliyoruz. Sky Force Reloaded'da düşmanları yok ettikçe ortaya çıkan yıldızları toplayabiliyorsunuz. Bu yıldızlar oyundaki temel para birimi, yıldızlar ile uçağınızın zırhını, silahlarını, savunma sistemlerini ve diğer özelliklerini geliştirebilmeniz mümkün.

Sky Force Reloaded renkli, detaylı ve göze hoş görünen grafiklere sahip bir oyun. Sky Force Reloaded'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde listelenmekte:

- Windows Vista işletim sistemi

- 2.4 GHz çift çekirdekli işlemci

- 2 GB RAM

- Nvidia GeForce 8600 GTS ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 500 MB boş depolama alanı

- 1280x720 ekran çözünürlüğü

Can Erdil Şentürk

Sky Force Reloaded

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
424 TOPLAM İNDİRME
232 MB DOSYA BOYUTU

Sky Force Reloaded ünlü uçak savaşı oyunu serisinin yeni oyunudur

Sky Force Reloaded eğer mobil cihazlarınız üzerinde kaliteli bir uçak savaşı oyunu oynamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Sky Force Reloaded daha önceden keyifle oynadığımız Sky Force 2014 adlı oyunun devam oyunu. Sky Force Reloaded'da yine uçağımızın pilot koltuğuna oturarak gökyüzüne açılıyoruz ve düşmanlarımızla savaşmaya başlıyoruz.

Sky Force Reloaded, 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığımız shoot 'em up türündeki kuşbakışı kamera açısıyla oynanan uçak savaşı oyunlarındaki klasik oynanış yapısına sadık kalıyor. Yine uçağımızı yukarıdan kontrol ediyoruz ve parmağımızı ekranda sürükleyerek onu yönlendiriyoruz. Uçağımız otomatik ateş ederken düşmanlardan düşen yıldızları ve silah geliştirmelerini topluyoruz. Yeni bölümlerin yer aldığı oyunda yeni bölüm sonu canavarları da bizi bekliyor.

Sky Force Reloaded'da geliştirilmiş graifkler bizi bekliyor. Oyunun dikkat çeken bir diğer yeniliği de farklı uçak türlerini kullanmamıza izin verilmesi. Bu uçaklar kendilerine has avantajlara ve dezavantajlara sahip oldukları için bize farklı oyun stilleri sunuyorlar.

Sky Force Reloaded yine kazanacağımız yıldızlarla uçağımızı kalıcı olarak geliştirmemize imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

Sky Force Reloaded

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Sky Force Reloaded mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak savaşı oyunudur

Sky Force Reloaded, mobil cihazların en başarılı oyun serilerinden olan Sky Force'un yeni oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uçak savaşı oyunu olan Sky Force Reloaded klasik shoot em up türündeki atari oyunlarındaki retro yapıya sadık kalıyor ve bu yapıyı oldukça yüksek kaliteli graifklerle birleştiriyor. Sky Force Reloaded'da yine uçağımızın pilot koltuğuna atlıyoruz ve gökyüzüne açılarak düşmanlarımızla savaşıyoruz. Yeni bölümlerde kara, deniz ve havadaki düşmanlarımızın yanında güçlü bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşıyoruz ve bolca aksiyonun içerisine dalıyoruz.

Sky Force Reloaded'da dikkat çeken en büyük yenilik artkık oyunculara yeni uçak seçenekleri sunuluyor oluşu. Bu uçaklar kendilerine has avantajlara ve dezavantajlara sahip oldukları için farklı oynanış tecrübeleri sunuyorlar. Serinin bir önceki oyununda olduğu gibi bölümler esnasında yıldızları ve silah geliştirmelerini topluyoruz. Kazandığımız yıldızları kullanarak uçağımızın özelliklerini kalıcı olarak geliştirebilmemiz de mümkün.

Eğer bol aksiyon içeren yüksek grafik kalitesine sahip bir mobil oyun oynamak isterseniz Sky Force Reloaded'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild Guns Reloaded

    Wild Guns Reloaded retro tarzda bir aksiyon oyunudur
  • Red Crucible: Reloaded

    Red Crucible: Reloaded ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, hem yaya hem de kara ve hava araçlarıyla savaşabileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Deer Hunter: Reloaded

    Deer Hunter: Reloaded, simülasyon türünde bir avcılık oyunu
  • APB Reloaded

    GamersFirst'ün yeni ve ücretsiz oyunu APB Reloaded ile karakterinizi oluşturarak mücadeleye hemen katılın.
  • Star Wars: The Force Unleashed

    Hemen Star Wars: The Force Unleashed indirin ve Darth Vader'ın gizli bir öğrencisi olan Starkiller'ı kontrol ederek karanlık güçleri yaymaya çalışın.
  • SKILL: Special Force 2

    SKILL: Special Force 2, ücretsiz oynanabilen aksiyon dolu bir FPS oyunudur.
  • Combat Arms: Reloaded

    Combat Arms tamamen ücretsiz oynanabilen çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur.
  • Brick-Force

    Brick-Force, Minecraft tadında çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz FPS türünde başarılı ve eğlenceli bir oyundur.