SkyLam Intelli-Dial-UP 2.52

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9,328 TOPLAM İNDİRME

SkyLam Intelli DialUP, Internet erişim hızınızı beş kat daha arttırıyor.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif yazılımlar için ağ araçları kategorisine göz atabilirsiniz.

SkyLam Intelli DialUP, Internet erişim hızınızı beş kata kadar arttırmak için modem, LAN(Network) ya da kablo bağlantı hızınızı artırır. Program, Microsoft TCP/IP' deki bir dizi ayarı değiştiren bir Internet hızlandırma uygulamasıdır.

Varsayılan olarak, hem Windows 95 hem de Windows 98 Internet' e ne bir modemle ne de bir kablo modemle bağlanan kişiler için optimum ayarlarla gelmez, bunun yerine bir Ev-İçi Ağla (LAN) Internet' e erişenler için optimize edilmiştir. SkyLam Intelli DialUP bilgisayarınızı bir modem bağlantısı için ayarlayıp optimize ederek Internet bağlantınızı artırabilir.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dialupass

    Bilgisayarınızdan daha önce yapılmış Dial-Up bağlantısının bilgilerini hatırlamadığınız zaman bulmak ve kayıt etmek için ücretsiz bir yazılım.
  • a-squared Anti-Dialer

    Dial-Up bağlantınızın telefon numaralarını yüksek ücretli dış hatlar ile değiştiren küçük ama çok tehlikeli programları, A-Squared Anti-Dialer sayesinde basit ve kolay bir şekilde engelleyebilirsiniz.
  • Windows Memory Speed Up

    Windows Memory Speed Up ile bilgisayarınızın belleğini daha verimli kullanabilirsiniz
  • Warp Speed PC Tune-up Software

    Warp Speed PC Tune-up Software ile bilgisayarınızın daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz
  • PC Speed Up

    Faydalı ve güvenilir araçlara sahip olan PC Speed Up yavaşlamış bilgisayarları detaylı olarak temizliyor ve daha hızlı çalışmalarını sağlıyor.
  • Slow Down Or Speed Up MP3 File Software

    Slow Down Or Speed Up MP3 File Software ile MP3 dosyalarınızın oynatma hızını değiştirebilirsiniz
  • Ninja Popups

    Ninja Popups eklentisi ile WordPress tabanlı web sitelerinize pop-up pencereler ekleyebilirsiniz.
  • NetShareMonitor

    NetShareMonitor, yerel ağ üzerinde paylaştığınız dosya ve klasörleri korumanız için geliştirilen ücretsiz bir ağ yazılımıdır.