Skype Qik

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,617 TOPLAM İNDİRME

Skype Qik isimli bu uygulamayı kullanarak arkadaşlarınızla video paylaşımı yapabilir ve eğlenceli bir etkileşim alanı kurabilirsiniz.

Popüler haberleşme ve mesajlaşma servisleri arasında yer alan Skype, Qik isimli uygulaması ile kullanıcılara video gönderme ve alma şansı sunuyor. Bu uygulamayı kullanarak mobil cihazlarınız ile çektiğiniz videoları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve onlardan gelen videoları kendi cihazınızda görüntüleyebilirsiniz.

Gönderilen ve alınan videoların tümü sohbet penceresinde görüntülenmekte. Kullanıcılar da pencereyi terketmeden tüm videoları izleyebiliyor. Bu sayede paylaşılan bir video üzerine sohbet edebilir ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Uygulamanın öne çıkan özellikleri;

  • Kullanıcılar diledikleri kadar kullanıcıyı davet edebiliyor ve grup oluşturabiliyor
  • Kısa videolar kaydedilip ister grupta ister bireysel hesaplarda paylaşılabiliyor
  • Geçmiş mesajlar silinebiliyor ve bu sayede sohbet penceresinden kaldırılabiliyor
  • Şifre, kullanıcı profil ismi veya giriş yapmak gerekmiyor

Elbette uygulamayı kullanabilmek için internet bağlantısı gerekmekte. Keyifli bir deneyim vaat eden Qik, sosyal çevresiyle daha eğlenceli bir etkileşim yaşamak isteyen kullanıcılar tarafından mutlaka denenmeli.

Emircan Erdoğan

Skype Qik

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
557 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz grup video sohbet uygulamasıdır.

Eskiden sık kullandığımız MSN sohbet uygulamasının yerini alan Skype, mobil cihazlar için geliştirdiği yeni bir uygulama olan Qik ile karşımızda. Qik, iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video sohbet uygulaması.

Qik uygulaması ile Skype, kullanıcılara video gönderme imkanı tanıyor. Çektiğiniz videoları paylaşmak istediğiniz arkadaşlarınıza gönderebilir veya onların çektilerini alabilir ve görüntüleyebilirsiniz.

Uygulamanın en güzel taraflarından bir tanesi, alınan videoları açmak için uygulamayı terketme zorunluluğu olmaması. Bu sayede videoları direk olarak sohbet penceresinde görüntüleyebilir ve izleyebilirsiniz.

Uygulama ile istediğiniz kadar kullanıcıyı davet ederek grup oluşturabilir ve çektiğiniz videoları isterseniz bu gruplarla paylaşabilirsiniz. Yine isterseniz geçmiş mesajları silebilir ve videoları sohbet penceresinden kaldırabilirsiniz.

Daha eğlenceli bir sohbet deneyimi arıyorsanız, Skype tarafından geliştirilen bu başarılı video paylaşım uygulamasını indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Skype Qik

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
632 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Skype Qik uygulamasını kullanarak sosyal çevrenizle video alışverişi yapabilir ve onlarla bu yolla iletişim kurabilirsiniz.

İletişim alanındaki en ünlü servislerden biri olan Skype yepyeni uygulaması olan Qik ile kullanıcıların yakınlarıyla olan etkileşim deneyimlerini bir adım ileriye taşıyor. Mobil cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olan Qik sayesinde arkadaşlarınıza video gönderebilir ve onlardan gelen videoları kendi mobil cihazınız üzerinde oynatabilirsiniz.

Uygulamda gönderilip alınan videolar tek bir sohbet penceresi üzerinde yayınlanıyor. Bu özelliğinden ötürü Qik’i kullanırken sayfadan ayrılmanız gerekmiyor, her şey tek bir konuşma penceresi üzerinden yürüyor.

Uygulamanın dikkat çeken özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Hızlı bir şekilde grup oluşturma
  • Kişi listesinden isim seçerek gruba yeni katılımcı ekleyebilme
  • Daha önce gönderilen mesajları ve videoları silebilme
  • 2 hafta öncesinin mesajları otomatik olarak siliniyor
  • İsim yok, kullanıcı profili yok, şifre yok

Uygulamayı kullanabilmek için internet bağlantınızın olması gerekiyor. Eğer siz de ilginç anlarınızı video çekip arkadaşlarınızla paylaşmak istiyorsanız Skype Qik’i hemen deneyin.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skype

    Dünyanın en çok kullanılan sesli ve görüntülü iletişim servislerinden biri olan Skype'ın Android için geliştirilmiş sürümüdür.
  • FriendCaller

    Skype alternatifi olarak görebileceğimiz FriendCaller, tanımladığımız arkadaş listenizle ücretsiz görüşme, uluslararası her telefon hattıyla çok uygun fiyata konuşma sağlayan bir web operatörüdür.
  • Fring

    Skype ve SIP protokolleri üzerinden çalışan ve 4 kişiye kadar yüksek kalitede akıcı şekilde sesli ve görüntülü görüşme imkanı sunan Android için hazırlanmış video konferans uygulamasıdır.
  • Skype Lite (APK)

    Skype Lite (APK), Android için ücretsiz sesli arama ve görüntülü konuşma uygulaması Skype'ın hafifletilmiş sürümü.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.