Slash Keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Slash Keyboard, sosyal ağ uygulamalarının entegre edildiği güvenli klavye uygulaması.

Slash Keyboard, sosyal ağ uygulamalarını fazlasıyla kullanan biriyseniz paylaşımlarınızı hızlandırmak adına kesinlikle indirmeniz gereken bir uygulama.

YouTube, Facebook, Twitter, YouTube, Swarm, Google Maps, Spotify, Giphy dahil tüm sosyal medya uygulamalarının entegre edidiği klavye üzerinden uygulamadan ayrılmadan dinlediğiniz müziği, izlediğiniz videoyu, beğendiğiniz emojiyi, konumunuzu, kişilerinizi, gif’lerinizi paylaşmanız mümkün. Sohbet anında hızlı paylaşımda bulunmak için tek yapmanız gereken “/” işaretine dokunmak. Bu noktadan sonra listelenen uygulamalardan dilediğinizi seçerek paylaşabiliyorsunuz ve paylaştığınız gif, video, müzik her ne olursa olsun linki yerine doğrudan önizleme olarak çıkıyor.

Üçüncü parti klavye uygulamalarını yüklerken en çekindiğimiz noktalardan biri olan gizlilik daha net ifadeyle yazdıklarımızın kaydedilmesi durumu Slash Keyboard’da yok. Uygulamanın geliştiricilerine göre klavyede yazılan hiçbir şey kaydedilmiyor, veriler satılmak üzere toplanmıyor, aramalar dahil hiçbir şey geliştiricilere gönderilmiyor. Son derece güvenli bir klavye uygulaması olduğu özellikle belirtilmiş.

Erkan Calp

Slash Keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Slash Keyboard kullanım alışkanlıklarınıza göre şekillenen ve sosyal medya araçları ile entegre çalışan bir sistem.

Slash Keyboard, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir klavye uygulaması olarak öne çıkıyor.

Kullanım alışkanlıklarımıza göre şekillenen ve sosyal medya araçları ile tamamen entegre bir şekilde çalışan bu klavye uygulaması, kategorisinin önde gelenleri arasındaki yerini rahatça alabilecek düzeyde. İlk başlarda pek bir şey vaat edemese de kullanıcı tarafından daha fazla kullanıldıkça öneriler ona göre şekilleniyor. Yani Slash Keyboard herkese farklı tepkiler geliştiriyor. Bu da onu günümüzün beklentilerini karşılayabilecek düzeyde bir uygulama kılıyor.

Uygulamanın destek sunduğu platformlar arasında Foursquare, GIFs, Spotify, Stickers, YouTube ve dahası yer alıyor. Uygulamalar arasında geçiş yapmadan sadece "/" işaretini koyarak söz konusu bu uygulamalarda paylaşım yapabiliyoruz. Slash Keyboard ile Google üzerinde arama yapma şansına dahi sahibiz.

Genel olarak başarılı ve ilginç çalışma karakteriyle beğenimizi kazanmayı başaran Slash Keyboard, pratik bir klavye uygulaması arayışında olanların denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kanvas Keyboard

    Kanvas Keyboard renkli ve esprili mesajlar yazmak amacıyla kullanabileceğimiz bir klavye uygulaması.
  • TouchPal Keyboard

    Android TouchPal Keyboard uygulamasıyla klavye anlayışınız değişecek.
  • Hub Keyboard

    Hub Keyboard, işlerinizi hızlandıracak yeni ve güçlü bir Android klavye uygulaması.
  • GO Keyboard

    GO Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve düzenlenebilir bir klavye uygulamasıdır.
  • ai.type keyboard

    ai.type keyboard hem akıllı hem de görünümünü kişiselleştirebileceğiniz bir klavye uygulamasıdır
  • BlackBerry Keyboard

    BlackBerry Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi bir klavye uygulamasıdır.
  • Cristiano Ronaldo Keyboard

    Cristiano Ronaldo Keyboard uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca mesajlar yazabilirsiniz.
  • Minuum Keyboard

    Tek satırlık alternatif bir klavye uygulaması olan Minuum Keyboard ile Android'de yazmak çok daha keyifli.