Slash of the Dragoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,292 TOPLAM İNDİRME

Slash of the Dragoon, ekrana gelen eşyaları parmağınızın yardımıyla keserek oyun içerisindeki binlerce karakteri toplamaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunudur.

Slash of the Dragoon, Android cihaz sahiplerine sunulan ücretsiz bir aksiyon oyunudur. Daha önce dünyaca popüler oyunlardan biri olan Fruit Ninja oyununu oynadıysanız, Slash of the Dragoon'u seveceğinize eminim.

Oyun içerisinde yapmanız gereken ekrana gelen tüm eşyaları kesmek. Oyunculara kesmek için gerekli şeritler gösterilsede farklı yollar düşünerek eşyaları kesebilirsiniz. Oyunda bazı kombolar ve farklı aksiyonlar mevcuttur. Buna örnek olarak bazı eşyaların iki kere kesilmesi gerektiği olabilir. Bu tür eşyalarda iyice düşünerek kesme rotanızı iyi belirlemelisiniz.

Oyunda yapacağınız serüvende toplayabileceğiniz yüzlerce farklı karakter bulunuyor. Bu karakterleri toplayarak kendi aralarında farklı karakterler ile birleştirebiliyorsunuz. Etkileyici grafikleri ve karakterleri ile ilgi çeken oyun, Android kullanıcılarının heyecanlı ve eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

Oyunu heyecanlı yapan özelliklerden bir tanesi ise oyunculark farklı görevler alarak bu görevleri tamamlamaya çalışmasıdır. Saatlerce keyifli vakit geçirebileceğiniz Slash of the Dragoon'u Android telefon ve tabletleriniz üzerinden oynamak isterseniz hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tome of the Sun

    Tome of the Sun, Android üzerinden oynanabilen bir hack-and-slash oyunudur.
  • League of Heroes

    League of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hack & slash türünde bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • Storm of Sword 2

    Storm of Sword 2, Android cihazlarda oynanabilen hack and slash oyunu.
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Slash of Sword

    Kanlı gladyatör dövüşleri sizi bekliyor!
  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Tower Slash

    Sonsuz koşu oyunlarında daha fazla aksiyon arıyorsanız Tower Slash sizin için harika bir seçenek olacaktır.