Slashy Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Slashy Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Slashy Hero kendine has bir oyun yapısına sahip olan özgün bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu olan Slashy Hero'da Cadılar Bayramı'nda geçen bir hikaye konu alınıyor. Oyunun hikayesi canavarlarla dolu perili bir köşkün Cadılar Bayramı şekerlerini çalmasıyla başlıyor. Biz de bu ürkütücü köşke girerek çalınan şekerleri kurtarmaya çalışan bir kahramanı kontrol ediyoruz.

Slashy Hero'nun savaş sistemi ilginç bir yapıya sahip. Oyunda düşmanlarımıza saldırmak için üzerlerine dokunmak yerine parmağımızı ekranda sürükleyerek üzerlerine çizik atıyoruz. Böylece düşmanlarımızı yok ederek düşürdükleri şekerleri toplayabiliyoruz. Oyun içinde kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla savaşarak hazine sandıklarını da açabiliyoruz. Bu syaede kahramanımızı geliştirebiliyor ve farklı kostümler kullanabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Slashy Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Slashy Hero ilginç bir mobil rol yapma oyunudur

Slashy Hero fantastik bir hikayeyi ilginç ve eğlenceli bir oynanış yapısıyla birleştiren aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Slashy Hero'da Cadılar Bayramı'nda geçen bir maceraya yolculuk ediyoruz. Oyunumuzun hikayesi Cadılar Bayramı'na anlamını veren şekerlerin çalınmasıyla başlıyor. Biz de gönüllü bir kahraman olarak bu şekerlerin peşine düşüyoruz. Şekerlerin izi bizi canavarlarla dolu perili bir köşke getiriyor. Yapmamız gereken şey ise canavarları birer birer yok ederek bütün şekerleri geri almak.

Slashy Hero'nun oyun yapısının hafiften Fruit Ninja'ya benzediği söylenebilir. Oyunda düşmanlara saldırmak için parmağımızı ekranda sürükleyerek üzerlerini çizmemiz gerekiyor. Yok ettiğimiz düşmanlar şeker düşürüyor. Bu şekerleri toplayarak kahramanımızı geliştirebiliyor ve yeni kostümler alabiliyoruz. Bölüm sonu canavarlarıyla da savaştığımız oyunda hazine sandıkları bizi beklemekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slashy Souls

    Slashy Souls mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Slashy Sushi

    Ketchapp'ın yeni oyununda sushi şefi oluyoruz.
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Motor Hero!

    Motor Hero!, aksiyon odaklı bir motosiklet oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Kick Hero

    Kick Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon - futbol oyunu
  • Hero Forces

    Hero Forces mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Action Hero

    Action Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.