Sleeve Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Sleeve Music, ruh haline uygun çalma listelerini ve kendi arşivinizi dinleyebileceğiniz modern yüzlü yepyeni bir müzik uygulaması.

Sleeve Music, Android telefon ve tabletinizdeki müzikleri aktarabileceğiniz, sevdiğiniz şarkıcıların video kliplerini izleyebileceğiniz ve ruh haline uygun çalma listelerini dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması. Kayıt olmakla uğraşmadan doğrudan indirip kullanabileceğiniz müzik uygulamasında favori sanatçılarınız hakkında gelişmeleri sosyal ağ hesaplarından takip etme şansına da sahipsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarla uyumlu olan sosyal ağ tabanlı müzik uygulaması Sleeve Music’i her ortamda müzik dinlemeyi seven müziği hayatının bir parçası haline getirmiş herkese öneririm. Profesyonel kişiler tarafından oluşturulmuş hazır oynatma listelerini kesintisiz ve yüksek kalitede dinleyebileceğiniz ve kendi müzik arşivinizi aktarabileceğiniz uygulamada dilediğiniz şarkıcının biyografisine, haberlerine ulaşma şansına da sahipsiniz.

Seçtiğiniz şarkılardan özel çalma listeleri hazırlamanıza da izin veren müzik uygulamasının arayüzü de oldukça güzel tasarlanmış. Uygulamayı ilk açtığınızda keşfet ile tanışıyorsunuz. Bu alanda çalışırken, egzersiz yaparken, partilerde dinlemeye en uygun parçalardan oluşan listeler yer alıyor. Orta bölümde takip ettiğiniz şarkıcılara ve favorilerinize ulaşabiliyorsunuz. Alt alanda da kategorilere ayrılmış çalma listeleri sizleri karşılıyor. Ancak kategori bölümü belki de yeni bir uygulama olduğundan çok az sayıda şarkıyı içeriyor ve profesyonel isimler yer almıyor. Bu bölümü eksik buldum. Dilerseniz Spotify hesabınızı bağlayarak daha fazla çalma listesine ulaşabiliyorsunuz. Ancak Spotify kullanıcısı değilseniz uygulamanın sundukları ile yetinmeniz gerekiyor.

Uygulamanın müzik çalar ekranı da güzel tasarlanmış. Albüm kapağı, şarkı adı ve albümü, tam özellikli bir çalar (karışık çalma, tekrarlama fonksiyonları da bulunmakta.) bizleri karşılıyor. En güzeli de şarkıları yönetmek için uygulamaya giriş yapmanız gerekmiyor. İster bildirim ekranında, isterseniz de kilit ekranınızdan -diğer popüler müzik uygulamaları gibi- şarkı atlama, durdurma işini yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Sleeve Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Sleeve Music, tüm sosyal ağ uygulamaları ile entegre olan tek müzik uygulaması ve hem iPhone hem iPad'le uyumlu.

Sleeve Music, çalışırken, spor yaparken, kitap okurken, dinlenirken her koşulda müzik dinlemeyi seviyorsanız iPhone ve iPad’inize kesinlikle indirmeniz gerektiğini düşündüğüm bir uygulama. Sosyal ağ uygulamaları ile entegre çalışmasıyla da dikkat çeken müzik uygulamasında sanatçıların biyografilerine ve sosyal ağ hesaplarına doğrudan erişme şansınız da bulunuyor.

iPhone ve iPad’iniz için ücretsiz ve kayıt olmadan kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması arıyorsanız Sleeve Music tam size göre. Ücretsiz kategorisinde şimdiye kadar gördüğüm en zengin içerikli ve modern arayüze sahip müzik uygulaması diyebilirim. Kategoriler halinde listelenen her ruh haline uygun çalma listeleri, şarkıcıların en yeni video klipleri, şarkıcıların en son haberlerini ve hayatını içeren profilleri kısacası müziğe dair her şey uygulamada mevcut.

Basitleştirilmiş ancak son derece şık bir arayüz ile gelen Sleeve Music’in çalma listelerini beğenmezseniz kendiniz de arama fonksiyonunu kullanarak özel çalma listeleri hazırlayabiliyorsunuz. Dilerseniz müzik kitaplığınızdaki parçaları da içe aktar seçeneği ile kolaylıkla aktarabiliyorsunuz.

Müzik uygulamasının en dikkat çeken özelliği sosyal ağ uygulamaları ile entegre çalışıyor olması. Last.FM ve Spotify hesabınızı ekleyerek daha fazla çalma listesine ulaşabiliyorsunuz. Sanatçıların video klipleri YouTube, şarkılar da SoundCloud üzerinden çalınıyor.

Sleeve Music, ücretsiz olmasına karşın oldukça başarılı. Çalma listelerinin sayısı biraz daha artırılırsa çoğu müzik severin vazgeçilmesi arasına girecektir.

Erkan Calp

Sleeve Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Sleeve Music, Windows Phone platformunda ücretsiz kategorisinde en yeni müzik uygulamalarından biri.

Sleeve Music, Windows Phone 8 işletim sistemli telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz en iyi müzik uygulaması diyebilirim. Çalışırken, seyahat ederken, tatildeyken, spor yaparken hayatınızın her anında müzik dinlemeyi seviyorsanız harika çalma listeleri arasından seçim yapma ve müzik arşivinizi ekleme seçenekleri sunan bu uygulama oldukça hoşunuza gidecektir.

MixRadio kadar başarılı bir müzik uygulaması olduğunu düşündüğüm Sleeve Music, Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak geliyor. Kayıt işlemi ile uğraşamadan doğrudan kullanabildiğiniz uygulamada iki seçeneğiniz var: Kendi müzik arşivinizi aktarabiliyor ve kategoriler halinde listelenen her ruh haline en uygun parçalardan hazırlanmış çalma listelerini dinleyebiliyorsunuz. Çalma listeleri güzel düşünülmüş ancak bir Spotify değil. Diğer bir deyişle şarkı sayısı az ve kaliteli değil. (en azından bana öyle gelmedi.)

Şarkıları SoundCloud, video klipleri YouTube üzerinden sunan Sleeve Music uygulamasında arama yaparak dilediğiniz şarkıyı favoriler listesine katabiliyor ve sadece beğendiğiniz parçalardan oluşan çalma listeleri hazırlayabiliyorsunuz. Ancak şarkıları düzenlemeniz ve birden fazla çalma listesi oluşturmanız mümkün değil. Bunun dışında Türkçe şarkılara ulaşmak oldukça güç. Bu noktada yabancı müzik dinlemeyi seviyorsanız uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

Windows Phone platformunda Spotify entegrasyonu sunmayan Sleeve Music, özellikle yabancı müzik dinleyenlere önerebileceğim bir uygulama. Ücretsiz olması ve kayıt olmadan kullanılabilir olması güzel lakin çalma listelerinin artırılması, yerli şarkılara daha çok yer verilmesi gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Amazon Music APK

    Dünyanın en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri olan Amazon Music APK birçok kişi tarafından kullanılmakta.
  • Armada Music

    Armada Music, müzik hakkındaki en son haberlere ve popüler müzik listelerine ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android müzik uygulamasıdır.
  • YouTube Music (APK)

    YouTube Music (APK İndir): YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, reklamsız ve arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin.
  • Hi Music

    Hi Music uygulaması ile hem telefonunuzdaki hem de YouTube'daki müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Mi Music

    Mi Music uygulaması ile sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Music Player

    Music Player, Android telefon ve tabletlerinizde müzik dinlerken kullanabileceğiniz harika ve ücretsiz bir müzik oynatma uygulamasıdır.
  • Rocket Music Player

    Rocket Music Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleyebileceğiniz başarılı bir müzik oynatıcıdır.