Slender Man Origins 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Slender Man Origins 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Slender Man Origins 2 kuvvetli atmosferiyle oyuncuları içine çeken ve gerilimli anlar yaşatan bir mobil korku oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde Slender Man oynamak isterseniz ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda kızını kurtarmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımızın kızı Slender Man tarafından kaçırıldıkan sonra kızını kurtarabilmesi için Slender Man'ın peşinden ürpertici mekanlara yolculuk etmesi gerekiyor. Bu yolcuğumuzda toplu mezarları, karanlık zindanları ve anti,k harabeleri ziyaret ediyoruz. Bu mekanlarda Slender Man sürekli bizi takip ediyor. Bize düşen görev ise kızımızın yerini gösteren ipuçlarını Slender Man bizi yakalamadan önce ele geçirmek.

Slender Man Origins 2'de temel amacımız bir yandan karanlıkta yolumuzu bulmak ve Slender Man'a yakalanmamak, diğer yandan da bulmacaları çözmek. Bu iş için karşımıza çıkan kapıları açmamız ve etrafı keşfetmemiz gerekiyor. Kulaklıklarla oıynadığınızda sizi yerinizden zıplatabilecek bir atmosfer sunan oyun ortalama kalitede grafiklere sahip. Birinci şahıs bakış açısıyla oynadığınız Slender Man Origins 2 içerisinde birçok gizemli öğeye yer veriyor.

Can Erdil Şentürk

Slender Man Origins 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
78.6 MB DOSYA BOYUTU

Slender Man Origins 2 bolca heyecan içeren bir mobil korku oyunudur

Slender Man Origins 2 ürpertici bir atmosfere sahip olan bir mobil korku oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Slender Man Origins 2'de bizi gizemlerle dolu bir hikaye bekliyor. Oyunda herşey kahramanımızın kızının Slender Man tarafından kaçırılmasıyla başlıyor. Bu nedenle kahramanımız da kızını kurtarmak için Slender Man'in peşine düşüyor. Bu iş için birbirinden ürperici mekanları ziyaret ediyoruz. Kimi zaman karanlık bir zindanda, kimi zaman bir toplu mezarda kimi zaman da antik harabelerde ipuçlarını araştırıyoruz. Bütün bu işleri yaparken Slender Man bir gölge gibi ensemizden ayrılmıyor.

Slender Man Origins 2'de temel amacımız her bölümdeki değişik bulmacaları çözmek ve hikaye boyunca ilerlemek. Bu işi yaparken acele etmemiz gerkeiyor; çünkü Slender Man sürekli bizi takip ediyor. Eğer yavaş hareket edersek Slender Man'a yakalanıyoruz ve oyun sonlanıyor. Birçok farklı mekanı keşfedebildiğimiz oyunda atmosfer ses efektleri ve müzikler ile güçlendiriliyor.

Ortalama bir grafik seviyesine sahip olan Slender Man Origins 2'yi kulaklıklarınızla oynadığınızda adrenalin dolu anlar yaşayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slender Man Origins 3

    Slender Man Origins 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Slender Man oyunudur
  • Slender Man Origins

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur.
  • Forest 2

    Forest 2, Slender Man benzeri bir mobil korku oyunudur
  • Slender Rising

    Slender Rising, bağımsız korku oyunlarının en ikonik çıkış noktalarından biri olan Slender Man'in mobil platforma uyarlanmış en başarılı oyunudur.
  • Slender Man! Chapter 1: Free

    Slender Man! Chapter 1: Free başarılı bir Android korku oyunudur
  • Project: SLENDER

    Project: SLENDER ücretsiz olarak oynayabileceğiniz adrenalin dolu bir korku oyunudur
  • Slender: The Corridors

    Slender: The Corridors ile korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz
  • Mega Man 2

    Mega Man 2 Mobile, Capcom'un imzasını taşıyan klasik aksiyon platform oyunu.