Slender Man Origins 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,242 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Slender Man Origins 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Slender Man oyunudur

Slender Man Origins 3 eğer sizi terletecek ve rüyalarınıza girecek bir oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil korku oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir Slender Man oyunu olan Slender Man Origins 3'te gizemli bir şekilde ortadan kaybolan çocukların hikayesi konu alınıyor. Oyunda herşey sıradan bir okulda birkaç çocuğun herhangi bir iz bırakmadan ortadan kaybolmasıyla başlıyor. Bu kaybolan çocukları bulmak için yapılan arama - kurtarma çalışmaları ise sonuçsuz kalıyor. Sonuçta okulun kapatılmasına karar veriliyor.Bu olayın üzerinden yıllar geçtikten sonra biz rüyalarımızda terkedilmiş bu okulu görmeye başlıyoruz ve bunun bir çağrı olduğuna inanarak okula giriyoruz. Kayıp çocukları bulmak için okulun ıssız ve ürpertici koridorlarında yol almamız ve Slender Man ile başetmemiz gerekiyor.

Eğer mobil cihazlarınızda Slender Man oynamak isterseniz güzel bir seçenek olan Slender Man Origins 3'te temel amacımız her bölümde Slender Man'e yakalanmadan 8 adet anahtarı toplamak ve bir sonraki bölüme geçmek. Oyunda kahramanımızı birinci şahıs görüş açısından yönetiyoruz ve cep telefonumuzun ışığıyla yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. Oldukça kaliteli grafiklerle süslenmiş olan oyun kuvvetli bir atmosfere sahip.

Seslendirmeler ve müziklerde de başarısını koruyan Slender Man Origins 3, mobil cihazlardaki en başarılı Slender Man oyunlarından biri.

Can Erdil Şentürk

Slender Man Origins 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
381 TOPLAM İNDİRME
86.3 MB DOSYA BOYUTU

Slender Man Origins 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Slender Man Origins 3 eğer mobil cihazlarınızda Slender Man oynamak isterseniz size aradığınız eğlenceyi sunacak olan bir mobil korku oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu Slender Man oyununda terkedilmiş bir okula yolculuk ediyoruz. Bu okulda geçmişte yaşanan gizemli olaylar sonucu okulun kapatılması kararı alınmıştır. İlk başta sıradan bir okul olan bu mekanda birkaç çocuk hiç bir iz bırakmadan ortadan kaybolunca arama ekipleri görevlendirilmiş; fakat operasyon sonucu hiçbir şey bulunamamıştır. Daha falza çocuğun başına aynı olayların gelmesini önlemek için de okul kapatılmıştır.

Biz oyunda rüyalarında bu kaybolan çocuklardan yardım çağrısı alan bir kahramanı yönetiyoruz. Bu çocukları kurtarabilmek için terkedilmiş okula dalıyoruz ve ipuçlarını araştırıyoruz. Cep telefonumuzun ışığını kullanarak karanlıkta yol bulduğumuz oyunda Slender Man bizi sürekli takip ediyor. Slender Man'den kurtulabilmek için kullanabileceğimiz tek şey ise okulun etrafına dağıtılmış anahtarlar. Slender Man'den kaçtıkça kayıp çocuklar ile ilgili ipuçları buluyoruz ve onları kurtarmaya yaklaşıyoruz.

Slender Man Origins 3'ün grafikleri oldukça kaliteli. Ses efektleri ve müziklerde de bu kalite korunuyor. Kuvvetli atmosferiyle öne çıkan Slender Man Origins 3 eğer korku oyunlarını seviyorsanız güzel bir seçim olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slender Man Origins 2

    Slender Man Origins 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Slender Man Origins

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur.
  • Slender Rising

    Slender Rising, bağımsız korku oyunlarının en ikonik çıkış noktalarından biri olan Slender Man'in mobil platforma uyarlanmış en başarılı oyunudur.
  • Forest 2

    Forest 2, Slender Man benzeri bir mobil korku oyunudur
  • Slender Man! Chapter 1: Free

    Slender Man! Chapter 1: Free başarılı bir Android korku oyunudur
  • Slender: The Corridors

    Slender: The Corridors ile korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz
  • Project: SLENDER

    Project: SLENDER ücretsiz olarak oynayabileceğiniz adrenalin dolu bir korku oyunudur
  • Iron Man 3

    Iron Man 3, popüler süper kahraman serisinin yeni sürümü ve oyunu.