Slide the Shakes

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Slide the Shakes, Android telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Slide the Shakes, Android cihazlar için geliştirilmiş bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bara gelen müşterilere milshake servisinde bulunuyorsunuz.

Bu oyunda garsonluk becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu öğrenebilirsiniz. Oyunda müşterilerinize milkshake servisi yapıyorsunuz ve bu işi yaparken de dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer Milkshake'leri düşürürseniz sonucu kötü olabilir. Aynı zamanda Milkshake'leri müşterilere artistik şekilde servis etmeye çalışıyorsunuz. Milshake’leri müşterinin masasına ulaştırmak için tek yapmanız gereken ise sola kaydırma yapmak. Tabii ki gönderdiğiniz mesafeyi, masalar arası boşluğu hesaba katmanız gerekiyor. Milshake’i yeşil noktaya dökülmeden ulaştırmayı başardığınızda yeni bir içecek açılıyor ve sonraki bölüme geçiyorsunuz.

Oyunun Özellikleri;

  • 100'den fazla farklı zorlukta level
  • Her türden Milkshake
  • Kolay arayüz
  • Basit oynanış

Slide the Shakes, oyununu Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Slide the Shakes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Slide the Shakes, milshake servisi yaptığınız eğlenceli bir iOS oyunu.

Slide the Shakes, barımıza gelen müşterilere milshake servisinde bulunduğumuz bir iOS oyunu ve hem iPhone hem de iPad'de rahatlıkla oynanabiliyor.

Ücretsiz olarak indirip reklamlarla karşılaşmadan keyifle oynayabileceğiniz oyunda 100’den fazla bölüm boyunca aralarında çikolatalı milshake, muzlu thickshake, marmelatlı donut-shake’in de bulunduğu birbirinden tatlı içecekleri müşterilere artistik şekilde servis etmeye çalışıyorsunuz.

Milshake’leri müşterinin masasına ulaştırmak için tek yapmanız gereken sola kaydırma yapmak. Tabii ki gönderdiğiniz mesafeyi, masalar arası boşluğu hesaba katmanız gerekiyor. Milshake’i yeşil noktaya dökülmeden ulaştırmayı başardığınızda yeni bir içecek açılıyor ve sonraki bölüme geçiyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak

    Olağanüstü grafikleriyle dikkat çeken The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak, vizyona giren animasyon filminden sevdiğiniz karakterlerle oynadığınız bir sonsuz koşu oyunu.
  • Slide The Number

    Slide The Number, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Sausage Slide

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Shakes Fidget

    Gerçek zamanlı RYO oyunu oynayacağız.
  • Slide Soccer

    Slide Soccer, online oynama seçeneği de sunan parmak futbolu oyunu.
  • Slide Me Out

    Slide Me Out blokları hareket ettirerek bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Slide to Unlock Lock Screen

    Slide to Unlock Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilitlerini iPhone ve iPad gibi kaydırarak açmanızı sağlayan ücretsiz bir ekran kilidi uygulaması.
  • Water Slide Park Simulator