Slider Widget

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Slider Widget, Android cihazlarınızın ekran parlaklığını ve ses kontrolünü ana sayfa üzerinde tek tuşla yapabilmenizi sağlayan ücretsiz bir widget.

Slider Widget, Android kullanıcılarının günlük akıllı telefon kullanımlarını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen ücretsiz bir Android widget. Bu uygulama sayesinde hem ekran parlaklığını hem de cihazınızın ses kontrolünü kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.

Ses kontrolü sağlarken telefonunuzun melodisini, bildirim seslerini, alarm sesini, sistem uyarı seslerini ve diğer tüm ses işlemlerinizi ana sayfanız üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Android işletim sistemi üzerinde standart olarak da sunulmasına rağmen bu widget sayesinde ses ve ekran işlemlerinizi daha da pratik hale getirebiliyorsunuz.

Tüm bu ses ve ekran işlemlerini yapabilmeniz dışında uygulama görsel güzellik de sunuyor. 8 farklı tema rengine sahip olan Slider Widget'ı hemen ücretsiz olarak indirip siz de ses ve ekran kontrollerinizi kolaylaştırın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simple Calendar Widget

    Simple Calendar Widget, Android cihazlar için tasarlanan basit ama oldukça etkileyici bir takvim uygulamasıdır.
  • Battery Widget Reborn

    Battery Widget Reborn uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın pil ömrünü daha etkili bir şekilde uzatabilirsiniz.
  • TeslaLED Flashlight

    TeslaLED Flashlight, Android cihazlarınızın kamerasını el feneri olarak kullanmanızı sağlayan bir widget ve uygulamadır.
  • Doctor Who Clock

    Doctor Who Clock, adından da anlayacağınız üzere Doctor Who dizisini sevbenler için geliştirilen bir Android saat widget uygulaması.
  • Chat Helper for WhatsApp

    Chat Helper for WhatsApp, WhatsApp'ta okumadığınız mesajlarınıza kolayca erişim sağlamanız için geliştirilen basit ve ücretsiz bir widget uygulaması.
  • Widgetable APK

    Widgetable APK, arkadaşınızla veya partnerinizle birlikte, ana ekranınıza sevimli widget'lar oluşturmanıza olanak sağlıyor.
  • Slider Camera Pro

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • 40 Hadis

    40 Hadis, gerekli widget ayarlarını yaptıktan sonra Android cihazlarınızın ana ekranınızda günün hadisini görebileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır.