Slime Slasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken bir aksiyon oyunu

Slime Slasher, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken Slime Slasher, birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken bir oyundur. Oyunda hızlı ve tempolu bir oynanış yer alıyor. Birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda son derece dikkatli olmalı ve tüm zorlu engelleri tamamlamalısınuz. Tuzaklara da dikkat etmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Küçük bir karakteri kontrol ettiğiniz oyunda ona yardımcı oluyor ve engellere çarpmadan tüm baloncuklara ulaşmasını sağlıyorsunuz. Parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda karaktere yol göstermeniz yeterli oluyor. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm Slime Slasher oyununu mutlaka denemelisiniz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz türden bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Slime Slasher oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Slime Slasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir mobil oyun

Slime Slasher, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu olan Slime Slasher, engelleri geçerek yeşil baloncukları patlatmaya çalıştığınız bir oyundur. Hızlı ve tempolu bir oynanışa sahip olan oyunda birbirinden zorlu onlarca bölümü tamamlamanız gerekiyor. Tuzaklara da dikkat etmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Küçük bir karakteri kontrol ettiğiniz oyunda ona yardımcı oluyor ve engellere çarpmadan tüm baloncuklara ulaşmasını sağlıyorsunuz. Tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda karaktere yol göstermek için parmağınızla yol çiziyorsunuz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm Slime Slasher oyununu mutlaka denemelisiniz. 

Slime Slasher oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Ghostbusters: Slime City

    Ghostbusters: Slime City, Hayalet Avcıları filminin mobil platforma uyarlanmış oyunu.
  • Slime Road

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Hit the Slime

    Hit the Slime, amacınızın ormanı korumak ve canavarlara saldırarak onları yok etmek olduğu, ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Super Slime APK

    Dünyadaki her şeyi yemeniz gereken Super Slime APK'da, sınırlı sürede en yüksek skoru yapın ve karşınıza çıkan düşmanları yenin.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snowball.io

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu