Slow Down

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Slow Down, Android cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

Beceri oyunlarına merakı olan oyunseverlerin en az bir kez olsun duyduğu bir stüdyo olan Ketchapp, karşımıza yine hem sinir olmamıza sebep olan hem de eğlenceli dakikalar yaşatan bir oyunla çıkıyor.

Slow Down isimli bu beceri oyununda kontrolümüze verilen topu zorlu platformlar üzerinde ilerletmeye ve hiçbir engele çarptırmamaya çalışıyoruz. Oyunda alacağımız puan gittiğimiz mesafe ile doğru orantılı. Ne kadar ileri gidebilirsek o kadar fazla puan alıyoruz. Oyundaki tek amacımız engellere çarpmamak değil aynı zamanda yıldızları da toplamak.

Oyunda ilginç bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Kontrolümüze verilen top otomatik olarak ilerliyor. Sabit bir hızda giden bu topu ekrana parmağımızı basılı tutarak yavaşlatabiliyoruz. Doğru zamanda yavaşlatarak veya hızlı gitmesine izin vererek önümüze çıkan zorlu engellerden geçmesini sağlıyoruz.

Oyunun geneli bir nebze monoton ilerliyor. Bu durumun farkına varan geliştiriciler açılabilir toplar ile farklılık yaratmaya çalışmışlar. Fakat en azından bölümlerdeki renk temaları da değişiyor olsaydı daha renkli bir hava oluşturlabilirdi.

Emircan Erdoğan

Slow Down

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Slow Down, reflekslerine güvenen oyunseverleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

Slow Down, beceri oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad sahiplerinin göz atması gereken oyunlardan bir tanesi. Mobil oyunlara merakı olanların yakından tanıdığı Ketchapp stüdyosu tarafından geliştirilen bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirip oynama şansına sahibiz.

Oyundaki temel amacımız çeşitli engellerden oluşan uzun platformda hiçbir yere çarpmadan ilerlemek. Kontrolümüze verilen top otomatik olarak sabit bir hızda ilerliyor. Bizen düşen görev ise gerektiği zamanlarda ekrana basarak topu yavaşlatmak. Ekrandan parmağımızı çektiğimiz anda top eski hızına geri dönüyor.

Söz konusu bu yavaşlatma ve hızlandırma taktiklerini kullanarak önümüzdeki engellerden kaçabiliyoruz fakat tahmin ettiğiniz gibi her şeyi kusursuzca ayarlamak için iyi bir hesaplama yetisine sahip olmamız gerek.

Oyunda ilerledikçe karşımıza yeni toplar çıkıyor. Çok fazla bir değişkenlik göstermeyen oyun yapısı, en azından farklı toplar kullanabilmemize imkan verilerek çeşitlendirilmeye çalışılmış.

Hırs yapan bir karakteriniz varsa Slow Down sizi epey sinir edecektir. Fakat genel olarak oynaması son derece keyifli bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Down The Mountain

    Down The Mountain eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Down 2

    Down 2, size verilen topu yere düşürmeden ilerletmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Knock Down

    Knock Down, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir arcade oyun.
  • Fall Down

    Fall Down, Android platformunda en zor oynanışı sunan top oyunu.
  • Slow Walkers

    Slow Walkers, zombilerden kaçtığınız bulmaca oyunu.
  • Davay Down Simulator

    Davay Down Simulator, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş simülasyonu oyunudur.
  • Yoga | Down Dog

    Yoga | Down Dog: En iyi yoga uygulamaları arasında
  • Burn It Down

    Burn It Down, her yaş grubundan oyunseverin keyif alacağı türden bir bulmaca-platform oyunu.