Slow Motion Camera Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,766 TOPLAM İNDİRME

Slow Motion Camera Free, iOS cihazlarınızı kullanarak efor sarfetmeden ağır çekim video kaydı yapabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir uygulamadır.

Slow Motion Camera Free, isminden de anlaşıldığı üzere ücretsiz bir ağır çekim kamera uygulamasıdır. iPhone 5S ile birlikte gelen ağır çekim video kaydetme özelliğini iPhone 5S model cihazınız olmasa bile kullanmanızı sağlayan uygulama ile ağır çekim video kayıtları yapabilirsiniz.

Uygulama yüksek kaliteli videolar çekerek bunları galerinize kaydetmektedir. Ayrıca çekmiş olduğunuz videoların belirli süre aralıklarına ağır çekim efekti ekleyebilmek de mümkün. Uygulama üzerinde ağır çekim için farklı hız seçenekleri mevcuttur. bu nedenle ağır çekim hızını belirlemekte tamamen özgürsünüz. Eğer çektiğiniz videolar üzerinde birden fazla sahne için ağır çekim efekti eklemek isterseniz, bir kaç dokunuş ile bu işlemi de kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulamada bulunan sosyal medya entegrasyonu sayesinde hazırladığınız ağır çekimli videolarınızı sosyal medya platformlarında arkadaşlarınız ile kolayca paylaşabilirsiniz. Uygulamanın en önemli özelliği ise ağır çekim efektleri için herhangi bir limitinizin olmamasıdır. Videolarınıza dilediğiniz kadar ağır çekim efekti ekleyebilirsiniz.

Genel olarak kullanımı kolay ve yararlı bir video uygulaması olan Slow Motion Camera Free'yi videolarınıza ağır çekim sahneleri eklemek isterseniz kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim. Uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vintango - Vintage camera, free photo effects editor

    Vintango ile fotoğraflarınıza kolayca güzel bir görünüm kazandırabilirsiniz
  • Slow Fast Slow

    Slow Fast Slow, iPhone 5, iPhone 5C ve iPod Touch cihazlarınızın kamerasına gelişmiş bir ağır çekim özelliği eklemenizi sağlayan etkileyici ve başarılı bir uygulamadır.
  • Slow Shutter Cam

    Slow Shutter Cam fotoğrafçılık konusunda daha iyi işler çıkarmak isteyen herkes tarafından kullanılması gereken kapsamlı bir uygulamadır.
  • fizy motion

    fizy motion, Turkcell'in popüler videoları bir araya topladığı ücretsiz, reklamsız video uygulaması.
  • Stop Motion Studio

    Stop Motion Studio tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir video çekme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Motion Stills

    Motion Stills, iPhone ile çekilen Live Photo'ları animasyonlu GIF'e çevirme uygulaması.
  • Dr. Seuss Camera

    Dr. Seuss Camera ile eğlenceli bir fotoğraf düzenleme deneyimi bizleri bekliyor.
  • Halide Camera

    Halide Camera uygulamasının sunduğu profesyonel araçlar ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.