SlyNFO Viewer

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,211 TOPLAM İNDİRME
0.62 MB DOSYA BOYUTU

NFO, DIZ ve TXT dosyalarını açmak için kullanılabilecek hızlı ve ücretsiz programlardan bir tanesi.

SlyNFO Viewer programı, adından da farkedebileceğiniz gibi NFO dosyalarını açmak üzere hazırlanmış ücretsiz ve hızlı çalışan bir program. Genellikle internetten indirdiğimiz dosyaların eklerinde bulunan NFO dosyaları üzerinde kurulum bilgilerinden tutun da ASCII karakter sanatı ile yapılmış resimlere kadar pek çok şey bulunabiliyor. Her ne kadar genellikle Not Defteri bu dosyaları açmak için kullanılsa da sık sık işi düşen kullanıcılar daha özelleşmiş ve görüntüleme seçenekleri olan bir programı tercih edeceklerdir.

Aynı anda birden fazla NFO dosyasını açabilen SlyNFO Viewer sayesinde önceden açtığınız dosyaları da kolayca görebilir ve aynı zamanda dosyaları dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. NFO yanında DIZ ve yazı dosyaları gibi diğer formatları da görüntüleyebilen program tam bir metin gösterici diyebilirim. Arayüzünü özelleştirebilmeniz sayesinde dosyaları istediğiniz gibi açma ve zevkinize göre görüntüleme şansınız da var. 

Genellikle ASCII sanatlar ile ilgilenenlerin tercih edeceğine inanıyorum. Oldukça hızlı çalışması ve kurulum gerektirmemesi ise programın diğer avantajları arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Powerpoint Viewer

    Free Powerpoint Viewer sayesinde ppt dosyalarını PowerPoint'i kurmadan görüntüleyebilirsiniz.
  • Bytescout PDF Viewer

    Bytescout PDF Viewer, PDF dosyalarını görüntülemek ve dışarı aktarmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • DAMN NFO Viewer

    DAMN NFO Viewer programını kullanarak NFO dosyalarını açabilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Sumatra PDF Viewer

    Ücretsiz, küçük, hızlı ve pratik bir PDF okuyucu arıyorsanız Sumatra PDF Viewer tam size göre.
  • Bytescout XLS Viewer

    Bytescout XLS Viewer, bilgisayarınız üzerinde Microsoft Office olmadan XLS, XLSX, ODS ve CSV dökümanlarını görüntülemenizi sağlar.
  • PowerPoint Viewer 2007

    PowerPoint Viewer 2007 ile PowerPoint sunumlarını görüntüleyebilirsiniz
  • Alternate Viewer

    Resim ve fotoğraflarınızı hem bastırmak hem de düzenlemek, galeriler yapmak için Alternate Viewer'ı kullanın.
  • PhotoSun Viewer

    PhotoSun Viewer, bilgisayarınız üzerindeki klasörler altında bulunan resimleri görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim göstericidir.