Smart Beyoğlu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Smart Beyoğlu uygulamasında Beyoğlu semtine dair birçok etkinlik, haber ve mekan bilgisine ulaşabilirsiniz.

Smart Beyoğlu uygulaması, İstanbul’un gözde semtlerinden Beyoğlu için harika bir rehber özelliğini Android cihazlarınızdan sizlere sunuyor.

Beyoğlu’nda yaşayanların ya da bu bölgeyi keşfetmek isteyenlerin kullanabileceği Smart Beyoğlu uygulamasında, güncel haberleri de takip edebilmeniz mümkün. Beyoğlu’nda gerçekleşecek etkinlikleri ve tarihlerini, eczaneleri ve tüm mekanları da inceleyebileceğiniz uygulama gerçekten iyi hazırlanmış bir proje diyebilirim.

Birçok tarihi mekanı içinde bulunduran, İstanbul’un göz bebeği Taksim ve İstiklal Caddesi’ne ev sahipliği yapan Beyoğlu semtine dair merak ettiğiniz her şeyi sizlere sunan Smart Beyoğlu, hem gezmek isteyenlerin hem de orada yaşayanların severek kullanacağını düşündüğüm ücretsiz bir uygulama.

Uygulama özellikleri

  • Beyoğlu haberleri (yaşam, sanat, güncel vb.)
  • Etkinlikler ve tarihleri
  • Beyoğlu mekanlarının iletişim ve konum bilgileri
  • Hava durumu
  • QR kod okuyucusu
Volkan Yılmaz

Smart Beyoğlu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

Smart Beyoğlu, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir semt rehberi uygulamasıdır.

Smart Beyoğlu, son zamanlarda birçok belediye için gördüğümüz semt rehberi uygulamalarından biri olarak dikkat çekiyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, İstanbul'un Beyoğlu semti hakkında aradığınız tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Semt ile ilgili haberleri okuyabilir, etkinlik tarihlerini öğrenebilir, eczanelere bakabilir ve tüm mekanların bilgilerine hızlıca erişebilirsiniz.

Beyoğlu semti İstanbul'un en çok ziyaret edilen bölgelerinden biri olmasıyla oldukça ön planda diyebiliriz. Dolayısıyla oraya seyahat edenler veya işi olanlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirler. Smart Beyoğlu işte bu ihtiyacı gidermek için ortaya çıkmış bir uygulama ve basit arayüzüyle karşımıza çıkıyor. Semt ile ilgili aradığınız tüm bilgileri bulabileceğiniz bu uygulamada, Beyoğlu'nda yaşamdan tutunda, yapılacak etkinliklere, haberlere, kısacası her şeye ulaşabilirsiniz. 

Yakında ülkemizdeki tüm belediyelerin bu tip uygulamalarıyla karşılaşabiliriz. Fakat Smart Beyoğlu'nun çok derece başarılı olduğunu söylemeliyim. Ayrıca ücretsiz olarak indirebileceğinizi de belirtmeden geçmeyelim. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beyoğlu Belediyesi

    Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Smart Alarm

    Android için Smart Alarm uygulaması, Android cihazınızda sizi her sabah istediğiniz saatte uyandırmayı garanti eden bir akıllı alarm uygulamasıdır.
  • Smart Hairstyle

    Saçlarınızı kestirmeden önce şekillendirerek nasıl göründüğünü merak mı ediyorsunuz? İşte o zaman Smart Hairstyle uygulaması tam size göre.
  • ESET Smart TV Security

    ESET Smart TV Security, Android TV'ler için hızlı, güçlü antivirüs ve casus yazılım önleme uygulamasıdır.
  • D-Smart GO

    D-Smart GO, D-Smart TV abonesi olarak faydalanabileceğiniz zengin içerikli tv izleme uygulaması.
  • Smart Switch Mobile APK

    Veri transfer işlemlerinizi en rahat şekilde yaptığınız Smart Switch Mobile APK'da, cihazlar arası kablosuz aktarım yapın.
  • Vestel Smart Center

    Vestel Smart Center uygulaması ile Vestel Akıllı TV'nizi tabletinizle yönetebilirsiniz.
  • Smart App Protector

    Smart App Protector, mobil cihazınızdaki uygulamaları şifreleyebileceğiniz bir uygulamadır.