Smash Bandits Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
779 TOPLAM İNDİRME
205 MB DOSYA BOYUTU

Smash Bandits Racing, klasik yarış oyunlarından sıkılanlar için harika bir alternatif ve de ücretsiz.

Smash Bandits Racing, bazen filmlerde, bazen de haberlerde denk geldiğimiz nefes kesen hırsız polis kovalamacasını bizlere yaşatan ücretsiz ve de reklamsız bir Windows 8.1 tablet ve bilgisayar oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Denizde, karada ve havada bizi sıkı takibe alan polislerden kaçtığımız oyun klasik yarış oyunlarından sıkılanlar için harika bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Android ve iOS platformunun başarılı yarışı oyunlarından Smash Bandits Racing son olarak Windows Mağazası’nda karşımıza çıkıyor. 200 MB büyüklüğünde olduğundan indirmesi biraz uzun sürse de bu bekleyişe kesinlikle değiyor. Tam ekranda oynama seçeneği sunmayan (Windows tablette mobildeki gibi oynayabiliyoruz.) yarış oyunu kontrollerin gösterildiği basit bir alıştırma bölümü başlıyor. Ne olduğunu anlamadan kendimizi Amerika’da buluyor ve arabanın kontrolünü iyice öğrenmeden kendimizi polislerden kaçar vaziyette buluyoruz. Polislerden kaçtığımız, onların arabalarını haşat etmeye çalıştığımız ilk bölümler ısınma bölümleri olduğundan oyun fazla zorlamıyor ve sadece spor araba kullanabiliyoruz. Biraz ilerlediğimizde, farklı mekanlar görmeye başlıyoruz ve tank, sürat teknesi gibi daha heyecan verici araçları kullanmaya başlıyoruz.

Sadece tek başımıza yarışma imkanı tanıyan oyun mükemmel grafikler sunmasa da son derece eğlenceli bir oynanış sunuyor diyebilirim. Tankla etrafımıza çıkan her şeyi ezebilmek, spor arabamızla tozu dumana katmak, denizde polisten kaçmak oyunu çekici kılan unsurlardan sadece birkaçı.

Klasik yarış oyunlarına farklı bir boyut kazandıran Smash Bandits Racing’de de yarış oyunlarının olmazsa olmazı yükseltme seçenekleri karşımıza çıkıyor. Kurtulduğumuz her polis sonrası kazandığımız paralarla mevcut arabamızı geliştirebiliyor, yeni bir araçla değiştirebiliyoruz.

Erkan Calp

Smash Bandits Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,114 TOPLAM İNDİRME
190 MB DOSYA BOYUTU

Smash Bandits Racing heyecanlı ve kaliteli bir mobil yarış oyunudur

Smash Bandits Racing eğer yarış oyunu oynamayı seviyorsanız ve sıradan yarış oyunlarının dışına çıkarak yeni bir tecrübe yaşamak istiyorsanız deneyebileceğiniz oldukça eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Smash Bandits Racing'de sadece rakiplerimizle yarışmıyoruz, işi daha da eğlenceli kıulmak için oyuna polisler de ekleniyor ve yarış heyecan dolu bir polis kovalamacasına dönüşüyor. Oyunda asfaltla kaplı yolların haaricinde tozu dumana katabileceğimiz toprak yollara çıkabiliyor, etraftaki nesneleri ezip parçalayabiliyoruz.

Smash Bandits Racing'de yarışırken bize kullandığımız aracı değiştirme ve polisi atlatma imkanı veriliyor. Oyunda parlak boyalı lüks spor yarış arabalarını kullanabildiğimiz gibi araç değiştirme noktalarından geçerek tankları kullanabiliyor ve önümüze çıkan herşeyi ezebiliyoruz. Bunun yanında sürat tekneleri de bize sunulan araç seçenekleri arasında yer alıyor ve yarış heyecanı su üzerinde de devam ediyor.

Smash Bandits Racing'de yarışları kazandıkça kullandığımız arabaları geliştirebiliyoruz. Aracımızın hızını, yol tutuşunu ve motor gücünü artırarak polislerle daha kolay mücadele edebiliyoruz ve yarışları kazanarak yeni arabaları açabiliyoruz.

Smash Bandits Racing oldukça yüksek kaliteye sahip grafikleriyle görsel olarak başarıyı yakalıyor. Bu başarı yenilikçi ve eğlenceli oynanışla birleşiyor ve oyun severlere eşsiz bir deneyim sunuluyor.

Can Erdil Şentürk

Smash Bandits Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
208 MB DOSYA BOYUTU

Smash Bandits Racing, Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz en sıra dışı yarışı oyunu.

Smash Bandits Racing, Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz en sıra dışı yarış oyunu diyebilirim. Denizde, karada, havada süper lüks araçlarla polislerden kaçmaya çalıştığımız, hızın bir saniye bile eksik olmadığı oyunda hiçbir kural yok.

Kurallarla dolu, aynı mekanlarda geçen klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız, Windows Phone’da yeni yerini alan Smash Bandits Racing’i kesinlikle indirmelisiniz. Ücretsiz olan ve boyutuna göre oldukça kaliteli görseller sunan yarış oyununda kaçak rolünü üstleniyoruz ve tek gayemiz Amerikan polislerinden paçayı kurtarmak. Akan trafiği dikkate almadan polislerden son sürat kaçtığımız, bazen polis araçlarını haşat ettiğimiz oyunda süper lüks, son model egzotik arabaların yanında sürat teknesi ve tank gibi oynarken daha zevk veren araçları kullanabiliyoruz. Tabii ki ilk bölümlerde sadece spor arabaları kullanabiliyoruz. Biraz ilerledikçe, arabamızı kontrol etmeyi öğrendiğimizde diğer bir deyişle alıştırma bölümünü tamamladığımızda diğer araçları kontrol edebiliyoruz.

Filmlerde rastladığımız heyecan verici hırsız polis kovalamacasını deneyimlememize izin veren Smash Bandits Racing alışılmışın dışında bir oynanış sunuyor. Tankla araçları ezmek, spor arabalarla trafiği birbirine katmak, denizde sürat teknesi ile polisten kaçmak gibi klasik araba yarışı oyunlarında rastlamadığımız birçok detay mevcut.

Smash Bandits Racing, 200+ MB büyüklüğünde olduğundan indirmesi ve yüklemesi uzun sürüyor. Ancak kesinlikle uzun süreli bekleyişi hak eden bir yarışı oyunu. Windows Phone cihazınız için ücretsiz ve sıra dışı bir yarış oyunu arıyorsanız kesinlikle es geçmeyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, Windows 10 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir polis yarış oyunu.
  • CSR Racing

    CSR Racing, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu.
  • Offroad Racing

    Offroad Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Beach Buggy Racing

    Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • Nano Racing

    Oyunculara minyatür bir dünyayı keşfetme fırsatı verecek olan Nano Racing 2022 yılı içerisinde yayınlanacak.
  • All-Star Fruit Racing

    All-Star Fruit Racing güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur
  • RaceRoom Racing Experience

    RaceRoom Racing Experience oldukça gerçekçi bir yarış simülasyonudur