Smash Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Smash Car, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz mükemmel bir simülasyon oyunudur.

Smash Car, stresinizi almanıza yardım edebilecek tarzda bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek kaliteli grafiklere ve etkileyici atmosfere sahip olan oyunda gerçek arabaları kullanarak en fazla hasarı oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Smash Car'da arabalara hasar vermeye çalışıyorsunuz. Stres atmak için birebir olan oyunda engellerle dolu parkurlarda boy gösteriyorsunuz. Basit kontrollerle donatılan oyunda farklı arabalar kontrol edebiliyorsunuz. Birbirinden farklı haritalara da sahip olan oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Mobil cihazlar için optimize edilmiş olan oyunda yüksek kaliteli grafikler de yer alıyor.

Smash Car oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Smash Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
352 MB DOSYA BOYUTU

Smash Car, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Smash Car, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor. Stres atmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken oyunda en fazla hasarı oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Yüksek kaliteli grafiklere ve etkileyici atmosfere sahip olan oyunda gerçek arabaları kullanarak en fazla hasarı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızı en zevkli şekilde değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda son derece eğleniyorsunuz. Basit kontrollerin yer aldığı oyunda farklı arabaları kontrol edebiliyor ve farklı haritalarda yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz. Yüksek kaliteli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle Smash Car sizleri bekliyor. Araba oyunlarını sevenlerin de hoşuna gidebileceğini düşündüğüm Smash Car'ı kaçırmayın.

Smash Car oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Drop & Smash

    Parçalarken stres atmaya ne dersin?
  • Car Saler Simulator Dealership APK

    Araba bayiliği oluşturmaktan drag yarışlarına kadar oyunculara sunan Car Saler Simulator Dealership APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Wheel Smash

    Eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Russian Car Driver HD

    Russian Car Driver HD, zorlu yolları aşmanızı ve yarışlarda birinci gelmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunu.
  • Car Crusher!

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • POV Car Driving APK

    POV Car Driving APK Android sürme oyunları arasında. Simülatör, simülasyon tarzında araba oyunları oynamayı sevenlere önerimizdir.
  • Merge Neon Car

    Parçalarını topla ve yepyeni bir neon aracı oluştur.