Smash IT! Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Smash IT! Adventures basit bir alt yapıya sahip olmasına rağmen oyuncuları eğlendirmeyi başaran bir oyun.

Smash IT! Adventures, Android cihazları üzerinde oynayabilecekleri eğlenceli ve mizahi yönü ağır basan bir oyun arayanların mutlaka tercih etmesi gereken seçeneklerden bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyundaki amacımız Agnes isimli cadıya sürekli olarak saldıran yaratıkları etkisiz hale getirmek.

Oyuna ilk girdiğimizde çizgifilm tadındaki grafikler ile hazırlanmış arayüz tarafından karşılanıyoruz. Kolay kullanılan kontrol mekanizması oyunun en dikkat çeken özellikleri arasında. yeri geldiğinde yaratıkları ezme yeri geldiğinde de fırlatma görevlerini bu kontrol mekanizmasını kullanarak kolayca yerine getirebiliyoruz.

Toplamda 30 farklı bölüm bulunan oyunda dilerseniz tek başınıza dilerseniz de arkadaşlarınıza karşı mücadele edebilirsiniz. Bu sayede tekli oyuncu modundan sıkılırsanız arkadaşlarınızla kendi aranızda keyifli bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz.

Yeni karakterlerin ve bölümlerin sürekli olarak eklendiği bu oyunu, basit ama eğlenceli bir oyun arayan herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Smash IT! Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Smash IT! Adventures iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir savunma oyunudur.

Smash IT! Adventures hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde onyayabileceğiniz eğlenceli bir savunma oyunudur. Oyuna ilk olarak girdiğimizde karşımıza sevimli görseller ve modellemelerle zenginleştirilmiş bir arayüz çıkıyor.

Oyundaki tek amacımız Agnes isimli cadıya çok sevdiği kedisini korumasında yardım etmek. Blarghinis isimli tuhaf yaratıklar sürekli olarak bize saldırıda bulunuyorlar. Biz de onları bir şekilde savuşturmaya çalışıyoruz. Yaratıkların üzerine tıklayarak onları yok edebiliyoruz. İsterseniz ekran üzerinde parmaklarınızı sürükleyerek onları uzaklara fırlatabilirsiniz.

Oyunun en keyifli yanlarından bir tanesi de arkadaşlarımızla mücadele edebilme şansına sahip olmamız. Bu sayede oyunu arkadaşlarımızla beraber oynayabilir ve kendi aramızda rekabet ortamı oluşturabiliriz. Eğer siz de mizahi yönü ağır basan eğlenceli bir oyun arıyorsanız Smash IT! Adventures hoşunuza gidecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Smash

    Monster Smash, klasik savunma oyunlarına canavarlı temasıyla farklı bir boyut getiren başarılı bir Android oyunudur.
  • Defender Heroes

    Kale savunma oyununda yaratıklarla savaşıyorsunuz.
  • Castle Creeps Battle

    Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Tactical War APK

    Tactical War APK, bitmek bilmeyen düşmana karşı üssünüzü savunduğunuz kule savunma oyunlarından. Android kule savunma oyunu ücretsiz!
  • Tower Duel - Multiplayer TD

    Çok oyunculu kule savunma oyununda rakibi yenmek için 5 dakikanız var.
  • Ghost Town Defense

    Kralın şeytani ordusu şehre yayılıyor! Savunma birimlerinizi kurun, tuzakları yerleştirin.
  • Caravan War

    Kule savunma strateji oyunlarına yeni bir soluk