Smashy Road: Wanted

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
621 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Smashy Road: Wanted, aranan biri olarak sürekli kaçış içerisinde olduğunuz açık dünya yarış oyunu.

Smashy Road: Wanted, klasik kurallar içeren araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız, yüksek kalitede görselleri kaldıracak yeterli donanıma sahip Windows bilgisayarınız yoksa hem masaüstü hem de tabletinizde oynayabileceğiniz bir açık dünya yarış oyunu.

Görselleriyle olmasa da oynanışıyla GTA’ya oldukça benzediğini söyleyebilirim. Neden arandığınızı, suçunuzu bilmeden kaçış içerisinde başlıyorsunuz. Polis, Swat, ordu sizi köşeye kıstırıp yakalamak için tüm güçleriyle uğraşıyorlar. Onlara yakalanmadan ne kadar süre gitmeye başarırsanız o kadar yüksek puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanları da yeni araçların kilidini açmak için kullanabiliyorsunuz. Araç demişken oyunda seçebileceğiniz 90 adet araç bulunuyor.

Erkan Calp

Smashy Road: Wanted

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,250 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Smashy Road mobil cihazların en keyifli yarış oyunlarından biridir

Smashy Road oynaması inanılmaz keyifli olan ve mobil cihazların en keyifli yarış oyunlarından biri olarak tanımlayabileceğimiz bir yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Smashy Road, GTA serisinin ilk 2 oyununda kullanılan kuşbakışı kamera açısını Minecraft tarzı piksel grafiklerle birleştiriyor. Oyunda temel olarak polisten kaçan bir arabayı yönetiyoruz. Bizim yapmamız gereken şey aracımız sürekli ilerlerken onu sağa ve sola yönlendirerek polislerden kaçmasını, karşısına çıkan binalara ve engellere çarpmamasını ve polis barikatlarını aşmasını sağlamak. Oyunda polisten ne kadar çok kaçarsak aranma seviyemiz tıpkı GTA'daki gibi yükseliyor. 3-4 yıldızdan sonra ise işler karışıyor, özel tim işin içine giriyor. 5 yıldızdan sonra ise karşınızda orduyu, helikopterleri ve tankları bulursanız şaşırmayın.

Smashy Road, GTA'daki polis kovalamacalarında kullanılan eğlenceli öğeleri içerisinde barındırıyor. Polise yakalandığınızda Busted, denize düştüğünüzde veya arabanız patladığında Wasted yazılarını ekranda görebiliyorsunuz. Oyunda farklı araçları kullanabilmeniz mümkün. Bu iş için oyunu oynarken yol üzerinden toplayacağınız parayı kullanıyorsunuz. Oyunda oldukçageniş bir araç koleksiyonu bulunmakta. Güncellemeler yoluyla yeni araçlar da oyuna ekleniyor.

Smashy Road için söyleyebileceğimiz tek şey, bu oyun bağımlılık yapıyor. Oyunu elinizden bırakamıyorsunuz. Eğer mobil cihazlarınızda heyecanlı ve keyifli bir oyun oynamak isterseniz Smashy Road'u kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Smashy Road: Wanted

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
241 TOPLAM İNDİRME
59.6 MB DOSYA BOYUTU

Smashy Road mobil cihazlarda oynayabileceğiniz en heyecanlı yarış oyunlarından biridir

Smashy Road: Wanted bir kere oynadıktan sonra tekrar tekrar oynamak için can atacağınız inanılmaz keyifli bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Smashy Road, bize GTA serisinin ilk iki oyunundaki kuşbakışı oyun yapısını ve Minecraft'ın piksel tabanlı grafiklerini birleştirerek sunuyor. Oyunda GTA'daki polis kovalamacaları bütün heyecanıyla mobil cihazlarımıza taşınıyor. Polisten kaçan bir aracı yönettiğimiz oyunda aracımız sürekli yolda ilerlerken onu sağa veya sola doğru yönlendirerek karşımıza çıkan engellere, binalara çarpmamaya, polis araçlarından ve barikatlarından kaçmaya çalışıyoruz.

Smashy Road'un kontrolleri oldukça basit. Aracımızı yönlendirmek için ekranın sağına veya soluna dokunmamız yeterli. Oyun içerisinde polisten kaçmaya devam ettikçe aranma seviyemiz giderek artıyor. Başta bir yıldız olan bu seviye 3 yıldıza çıktığında peşimize SWAT timleri takılıyor. İşi biraz daha ileri götürerek 5 yıldıza çıktığımızda ise şehir bize savaş ilan ediyor ve ordu, tank ve helikopterleriyle peşimize takılıyor.

Smashy Road'da GTA'daki gibi Wasted ve Busted senaryolarıyla karşılaşabilmeniz mümkün. Oyunu oynamak süper eğlenceli. Yoldaki parayı toplayarak satın alabileceğiniz birçok araç seçeneği oyuna zenginlik katıyor. Bu oyunu kaçırmayın!

Can Erdil Şentürk

Smashy Road: Wanted

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Smashy Road: Wanted, GTA benzeri yarış oyunu ve ücretsiz.

Smashy Road: Wanted, klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız oynamanızı tavsiye edebileceğim bir yapım. Tamamen ücretsiz olarak indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğiniz hiçbir kuralın olmadığı sürekli kaçış içerisinde olduğunuz bu yarışı oyununun başından zor kalkacaksınız.

Crossy Road oyununu hatırlatan görsellerle süslenmiş yarış oyununda GTA’da yaptığınız çılgınca hareketleri yapabiliyorsunuz. Şehrin içerisinde sürekli olarak birilerinden kaçmak durumundasınız. Polisler, Swat, ordu araçları sizi enselemek için tüm güçlerini ortaya koyuyorlar.

Hayatta kalma üzerine kurulu açık dünya yarış oyunu olarak tanımlayabileceğim Smashy Road: Wanted’da her biri farklı sürüş tekniği gerektiren 90 araç bulunuyor. Yakalanmadan geçirdiğiniz her süre puan hanenize yazılıyor ve onları kullanarak araçların kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Need For Speed: Most Wanted

    Need For Speed Most Wanted, serisinin en eğlenceli oyunlarından birisi.
  • Extreme Road Trip 2

    Extreme Road Trip 2, durma lüksünüzün olmadığı aksiyon dolu bir yarış oyunu ve de hem ücretsiz hem de ufak boyutlu.
  • The Off-Road Truck Simulator

    The Off-Road Truck Simulator, yarış parkurları ve gerçekçi mekanikleri ile birlikte, oyunculara iyi bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Test Drive Off Road 3

    Test Drive Off Road 3 oyunu
  • Traffic: Road Racing

    Traffic: Road Racing, sonsuz koşu ile araba yarışını birleştiren kaliteli bir Windows 8.1 oyunu.
  • Gravel

    Gravel, Steam üzerinden satın alınıp oynanabilecek, off-road temelli bir yarış oyunudur.
  • Dirt 5

    Dirt 5 PC Steam'de! DIRT 5, Windows PC'de oynayabileceğiniz en iyi off-road yarış oyunlarından biri.
  • Road Attack

    Araba yarışı tutkunlarının vazgeçemeyeceği etkileyici bir araba oyunu. Hızı ve heyecanı hiç bu kadar yakından hissetmemiştiniz.