SMILE Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

SMILE Inc., popüler YouTuber RomanAtwood'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı oyunu.

SMILE Inc., YouTube’da 10 milyona yakın abonesi olan popüler vlogger RomanAtwood’un Android platformuna ücretsiz çıkardığı indirme rekoru kıran oyunu. Detaylı tasarlanmış görselleriyle dikkat çeken oyunda önüne ölümcül engeller çıkan karakterimizin hayatta kalmasını sağlıyoruz.

YouTuber’ın kendisini temsil eden karakterimizin yol boyunca karşısına birçok tuzak çıkıyor. Lazerli kapılar, kana susamış köpekbalıkları, dev çekiç ve makaslar, psikopat insanlar, değdikleri anda paramparça yapan aletler, patlayıcılar ve daha aklınıza gelmeyecek oldukça fazla sayıda, sizi zor durumda bırakan tuzak mevcut.

Tuzaklardan sıyrılabilmenin yolu ise karakteri sağa veya sola yönlendirmek. Her ne kadar tuzak sayısı fazla olsa da geçiş için dar da olsa bir alan bırakılıyor. Unutmadan, oyunda 50’den fazla özel hedeflere ulaşmanız gereken görev bulunuyor ve her gün bu görevlere bir yenisi ekleniyor.

Erkan Calp

SMILE Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

SMILE Inc., ünlü YouTuber RomanAtwood'un iPhone ve iPad'de oynanabilir oyunu.

SMILE Inc., vlog çekimleriyle tanıdığımı ünlü YouTuber RomanAtwood’un iOS platformuna ücretsiz çıkardığı ilerlemeli oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen ve ücretsiz indirilebilen oyunda karakterimizin tuzakları aşmasına yardımcı oluyoruz.

Görsel yönden de çok çalışıldığını gösteren YouTuber oyununda 50’den fazla göreve katılıyoruz. Özel hedefler içeren bölümlerde hareketli birçok engel karşımıza çıkıyor. Engeller arasında lazerlerden bizi 4x4 arazi aracıyla ezmek için can atan insanlara, dev makaslardan köpekbalıklarına, oklardan dev çekiçlere olabildiğince fazla sayıda aşılması güç engeller bulunuyor.

Karakterimizin tuzakları atlamasını sağlamak içinse tek yapabildiğimiz sağ sola yönlendirmek. Ancak engellerden kurtulmak kadar yoldaki objeleri toplamak ta önemli. Ara sıra çıkan objeler güçlendirici niteliğinde ve hayatta kalmamıza yardımcı olan özel yetenekler kazandırıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hooked Inc: Fisher Tycoon

    Hooked Inc: Fisher Tycoon, Android işletime sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Crime Inc.

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Smile Clock

    Smile Clock uygulamasıyla Android cihazlarınızla her sabah gülümseyerek uyanabilirsiniz.
  • A Smile is Beautiful

    A Smile is Beautiful, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.
  • First Smile

    First Smile uygulaması bebeğiniz günlük olarak yaptığı etkinlikleri kaydedebileceğiniz gelişmiş bir karalama defteridir.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun